vilka är de bästa augmented reality apps för iPad

Tack vare tekniken bakom vissa apps för iPhone och iPad, användarna har möjlighet att uppleva underverk i augmented reality. Denna tekniska innovation tillför information till vad var och en av oss uppfattar i vardagen. Det har beskrivits som en av de kommande stora förändringarna i form av Internet-applikationer. En handfull augmented reality program finns redan på marknaden för intresserade användare som vill vara i framkant av denna nya innovation. De fem bästa av dessa program har tagit de kreativa visionerna bakom det ursprungliga Apple Mac och tillämpat dem på detta nya sätt att se på världen.

Spyglass

Detta iPhone app är en av de ledande för augmented reality navigering. Med hjälp av en kamera som registrerar nuvarande omgivning, verkar realtidsinformation framför allt iPhone råkar stå inför. Denna typ av information innehåller GPS location, kompassriktningar, och olika mått avstånd baserat på användarens aktuella position. Denna augmented reality app är särskilt attraktivt för användare som tycker om utomhusaktiviteter som vandring och camping. Stadsbor och turister har också funnit denna applikation hjälpsamma hitta närmaste tunnelbanestation eller berömda landmärke.

ficka universum

Denna app är nu tillgänglig för både iPhone och iPad, det är det perfekta sättet för astronomi entusiaster att stärka deras kunskaper om stjärnor och stjärnbilder. Pocket Universe är utformad med en automatisk sensor för noterade landmärken på natthimlen som är direkt overhead vid varje given tidpunkt och plats. Den nya iPad-version av denna app innehåller ytterligare funktioner som fungerar bäst med den större skärmen, och det har noterats som en av de bästa för sitt lägre pris när det gäller billiga iPad erbjudanden för appar.

robotvision

Fokus för detta alternativ är på användarens närmiljö, särskilt när det gäller adresslägen. Första gången besökare till vissa städer reda på detta var att hitta närmaste restaurang, museer och andra sevärdheter. Den stora försäljningsargument för denna applikation är att den innehåller indata och recensioner från andra Robotvision användare, annars känd som geo-taggning.

cyclopedia

Denna app har utnyttjat den samlade kunskapen från Wikipedia och gjort den tillgänglig som en del av augmented reality. Användare som helt enkelt syftar sin iPhone eller iPad kamera på ett specifikt objekt eller historisk plats kommer att få omedelbar bakgrundsinformation i realtid. Appen kan också anslutas till Flickr, den populära fotodelning webbplats som delar alla tillgängliga bilder av samma ämne som andra användare har skrivit.

london tube

Pendlare som reser över hela London på en daglig basis kommer att finna denna applikation speciellt användbar. Från ett valfritt ställe i hela staden, kan användare få information om närmaste tunnelbanestationer samt det exakta gångavstånd för att nå dem. Den innehåller också detaljerade kartor över alla linjerna i Londons tunnelbana.