Varför Colocation hosting i Portland, Oregon är perfekt

Det enda som är viktigare än dina online-data är där du väljer att hålla det säkert.

Fråga någon verksamhet som är viktigare – data eller utrustning – och majoriteten av de tillfrågade kommer att säga ‘data’. Data är den drivkraft som driver verksamheten och dess tillgänglighet är viktigt i varje företags framgång. Kraften i dagens uppgifter kan inte underskattas, och även om vissa företag kan försörja sig själva med hjälp av generiska utrustning och programvara, mest dynamiska företag kräver anpassade program och data lagringslösningar. Server colocation garanterar både tillgängligheten på data och utrustning skydd genom att erbjuda säker, robust server lagring.

Bortsett från kostnaden, som bleknar i jämförelse med de flesta pålitliga dedikerad server lösningar, är den största fördelen med server colocation att webbhotellet är väl insatt i nätverksadministration. Detta innebär att det dagliga underhållet och verksamhet i samband med att hålla utrustning på nätet och köra optimalt hanteras snabbt och professionellt. Vardagliga missöden, såsom strömavbrott, kan innebära allvarliga driftstopp för ett företag som väljer att hålla sina servrar i egen regi, däremot, är samlokalisering leverantörer utrustade med reservkraft för att hålla dina data tillgängliga i avsaknad av el.

Kraft och tillgänglighet kan köra din webbplats, men kostnaden springer din vinst!

Vid en jämförelse med kostnaderna för hosting servrar i-huset, blir kostnaden för colocation hosting saknar. Förneka kostnaderna för utrustning som finns för varje alternativ, måste in-house värd all beakta betalningar för bandbredd och el som används varje månad, spenderade tid att utföra uppgraderingar och underhåll av utrustning, och de mantimmar tillägnad återställa balansen när problem uppstår. Colocation hosting kostnader lindra huvudvärk av in-house hosting till mycket överkomliga priser.

Platsen spelar också en viktig faktor i varför företag väljer server colocation. Strömavbrott och naturkatastrofer kan vara en server värsta fiende under delar av året. Orkaner, extrem värme eller kyla, och nedskjutna kraftledningar kunde göra någon server obrukbar. Server colocation leverantörer har minimalt backup kraftkällor tillgängliga att köra oavbrutet om el är något bort.

Mycket få platser i USA är stark nog att ha pålitliga colocation tjänster i vägen Portland, Oregon gör. Med året milda vädret och en aversion mot naturkatastrofer, erbjuder Colocation Hosting Portland Oregon sinnesfrid till kunder som väljer att ha det bästa skyddet för sina data och utrustning.