utvecklingen av den stora tv

Jag köpte en 29 “tv mer än 11 ??år sedan. Jag ville utrusta vår lägenhet med ett anständigt hemmabioanläggning, tillsammans med några andra prylar och leksaker eftersom jag var nygift. Att TV blev vår stolthet och glädje och det tjänat oss mycket väl under åren och till denna dag. Men min fru sa till mig för några månader sedan, att hon insåg att vår tv nu är föråldrad i form av funktionalitet, egenskaper och storlek.

Min yngre syster pojkvän gick ut och köpte en 42 “plasma-TV för ett par månader sedan. Denna mycket stora tv dvärgväxta vår blygsamma tv i storlek. Eftersom de gör det mesta av sin film tittar på min systers nya plats, han ville hålla på TV den platsen. Men på något sätt min syster inte var alltför imponerad av den enorma TV.

Detta är för att hon fann att skillnaden i bildkvalitet och blotta storlek gjorde liten skillnad för hennes njutning. Hon var inte imponerad när hon hörde hur mycket han betalade, och fick en chans att titta på ett par filmer på detta monster. De bestämde sig för att skicka den stora TV tillbaka till butiken för en mycket mindre, ekonomisk modell efter mycket diskussion. Min syster är nu helt nöjd med sin relativt stora tv och med surroundsystem.

För några månader sedan köpte mina föräldrar också en mycket stor TV. De gick för 42 “Sony med plasmaskärm. Anledningen till detta köp är ganska lustiga. Du ser, mina föräldrar tidigare haft en sen modell, 32” tv i sitt vardagsrum. Men körde min mor galet att ha den stora TV sitter synliga för alla att se. Detta beror på att hon har några konstiga 1950 mentalitet att det är på något sätt olämpligt för en att visa upp sin TV.

Som ett resultat, insisterade min mor att min pappa köper en ny modell som skulle sitta i jämnhöjd med kanten på sin vägg enhet, och som kan vara innesluten bakom dörrarna något sätt. Naturligtvis hoppade min far på möjligheten att blåsa en tuss av kontanter i ett ögonblick genom att köpa en dyr och mycket stora TV. Sen kom han hem för att göra upp planer för någon typ av dörrar.

Min far tillbringade han tre dagar rigga upp en bambu rullgardin eftersom han på något sätt tänkt att använda denna underlighet att dölja detta stora TV skulle göra en stor mode uttalande. Människor kan nu köras till distraktion försöka lista ut vad i hela friden är dold bakom blinda när de kommer på besök. I alla fall, är min far nöjd eftersom han fick en chans att dra nytta av en av min mammas nycker.