Sony Bravia kdl46nx810

Letar du efter en LCD-TV är avsedd att ge dig total 3-d hemunderhållning, sedan Sony Bravia LCD HDTV är den sak som du kanske vill ta en titt på. Sony Bravia KDL-46NX810 46-tums LCD-TV, en perfekt kombination av design tillsammans med teknik med 3D-kapacitet, är ett starkt tillskott från NX-serien.

Sony Bravia LCD HDTV har fått den smarta Bravia Engine 3 – mitt i NX raden av LCD HD-TV. Den Bravia Engine är videon processor chip med vilket du kommer att se verklighetstrogna visuella tillsammans med aldrig tidigare sett färger. Dessutom ger det dig med en fläck-fri vision med en full HD-1080p typisk upplösning.

Sony Bravia KDL46NX810 Tv set innehåller Dynamic Edge LED bakgrundsbelysning teknik för sömlösa bilder, för att inte tala Motion flow PRO 240Hz teknik för att se till att du får varje bildruta som involverar snabba actionscener. Dynamic Edge LED samtidigt ger spektakulär kontrast nivåer lämnar dig kristallklar information via djup svärta plus extraordinära vita levererar en prestanda oöverträffad.

Bortsett från dessa normala alternativ, ger Sony Bravia KDL46NX810 46-tums LCD HDTV omedelbar tillgång till internet från soffan! Nu kan du visa din favorit innehåll webbplats på Internet på din TV med hjälp av den exceptionella Sony Bravia Internet baserad video. Denna funktion låter ägarna att dra nytta av online-världen med de stora källorna som Video on Demand med Amazon, Pandora, Netflix, och Crackle Internet Radio. Många av dessa källor gör det möjligt för dig att söka igenom och även visa succéfilmer, stora nya tv-program, spännande musik, och ännu mycket mer.

Internet baserad underhållning på din egen tv är alla mycket bra, men om du letar efter en filmisk upplevelse samtidigt tittar på filmer på din HDTV, då KDL46NX810 är gjord för dig.

Den KDL46NX810 också gör det fullt möjligt att titta på en mörk skärm och samtidigt se ljusa bilder, erbjuder detta en överlägsen tittarupplevelse. Detta är möjligt genom den lokal nedtoning funktionen. Och detta även producerar en 3D-liknande känsla, som nästan har sticker bilderna ut från TV-skärmen liknar en 3D-film på biograferna. Vidare byta lamporna ut kommer att ge det teater-liknande känsla.

Hålla på ämnet för 3-d bildupplevelse, oavsett om det är din favoritsport, skräck, eller ens videospel, upplevelse att se dem alla i 3-d tillsammans med full HD 1080p upplösning. Lägg till Sony sync sändaren, sedan lägga på de aktiva glasögon och nu är du laddade upp inför en 3-d show just innanför gränserna för ditt eget hem! Sony Bravia 1080p 240 Hz LCD HDTV ger alla en fantastisk 3D-upplevelse med hjälp av just den exakta mängden bildskärpa.

Få tag på Sony Bravia KDL46NX810 TV, och sitta ner för några stora visning! Det är ett underbart val när det gäller att förbättra HDTV screening erfarenhet av människor i hemmet tillsammans med dig själv. Framtiden för TV är nu just här, se det för att tro det!