mycket bäst säljande 42 tums flytande tv kristaller

42 “Flytande kristaller tv-apparater blir allt mer och mer föredragen dessa dagar, på grund av att det finns massor av som vill ha en stor skärm, men inte har plats för flera i vidundret tv som finns där ute. Större skärm TV är mycket mer dyra, och främst eftersom 42 “har börjat anlända i kostnad, vissa så lågt som $ 500, är ??detta mått blir betydligt mer prisvärda.

Bland de bästa tillverkarna av 42 “monitor TV, Phillips, LG och JVC fortsätter att sticka ut, inte bara för föredragna funktioner, men prislapp också. Det finns flera andra tillverkare, Viewsonic, Toshiba, och andra, men en hel del av dem är högre i värde, och har exakt samma egenskaper som billigare modellerna. Just här verkligen är ett par med topp prisvärda tillverkare av 42 “Flytande tv kristaller ut runt marknaden idag.

Överst i listan för överkomliga priser kan vara Philips 42PFL3704D/F7. Denna enkla att använda tv är faktiskt en full 1080p beslut fotografi som kan vara otroligt skarp, och har Pixel Plus HD-motor engineering, och 29.000: en distinktion procentenhet. Det har också tre HDMI-portar, så du kommer att kunna ansluta en mängd olika externa enheter till den, till exempel en Blu-ray-spelare, en videokamera, eller din video spel plattform. Den har en högre topp system ljudkvalitet, och detta är verkligen små men kraftfulla räcker att du kommer att kunna använda den med en yttre högtalarsystem. Den allvarligt trevlig frågan om detta ljud på detta system är det faktum att den har en automatisk dämpande funktion, så om du tittar på ett program tillsammans med en kommersiell ankommer på, betyder inte blåsa dig ur en stol. Denna funktion är faktiskt en sak varje tv, oavsett vilka dimensioner eller modell, egentligen borde innehålla. Det säljer för bara $ 518 på de flesta försäljningsställen.

En annan prisvärd 42 “Flytande kristaller skulle vara LG 42LH30 HDTV. Denna platt bildskärm Flytande kristaller tv också består av 1080p showen, för HD-visning. Inte bara betyder besitter en 16:09 distinktion procent, men även en 3D Y / C kamfilter för suverän fotografi utmärkt. Du får även portar för tillbehör, en timer, liksom föräldrautlåsningsvalet funktion så att du kan kontrollera den typ av visar att dina barn tittar på, även om du inte är där. Det även kommer standard i svart, vilket har en fjärrkontroll. Enheten oftast upptäcks så lite som $ 614.

JVC LT-42P300 Flytande kristaller är Telly ytterligare ett utmärkt köp, och består av alla exakt samma funktioner som nämns ovan, men har också ett antal extrafunktioner en annan inte har. En av dem är verkligen en gunga ut I-Pod docka, tillsammans med en blå diffusor för mindre svårt visning. Det överensstämmer också med de vanliga betyg Energy Star, har valbara lägen för både skärmen dimensioner, men också för din inbyggda surroundljud, och har fem olika portar för att koppla upp alla nödvändiga elektroniska prylar, som din Blu-ray-spelare , spelkonsol, och videokameror. Denna enhet säljer för runt $ 800 i en massa butiker.

Det är möjligt att komma över dessa och flera mycket fler objekt på en hel del butiker, både från lokala elektronik återförsäljare, samt on-line. Medan du kanske avslöja billigare priser tillsammans med ett större urval med on-line återförsäljare, måste du kontrollera priset för frakt och faktor som i också. Det finns flera lokala butiker som har på nätet webbplatser, och även du kan komma över några av dem som kommer att skickas från webbplatsen till butik för helt gratis, du sparar massor av pengar från den utvidgade körningen.