hemmabio med HDTV-projektorer

En hemmabio är helt genomförbart idag. Förr i tiden var det i domänen av Michael Jacksons av världen, men nu kan du äga din alldeles egna hemmabio, tack vare HDTV projektorer! I den här artikeln kommer du att upptäcka mer om HDTV projektorer och se hur du kan få maximal underhållning.

Tänk dig det här, du vill titta på en film. Du går till en biograf och de visar de senaste filmerna. Du gå in och sitta ner. Det finns popcorn överallt, och du fick en lång kille framför dig. Du behöver gå toaletten, och måste störa 20 personer att gå! Med tiden du kommer tillbaka har du missat de bästa bitarna, och kom ihåg att störa 20 personer med jag har precis kommit tillbaka från toaletten! ”

Ok, lite av en överdrift, men det kan bli så på bio. Ok, kanske inte på en gång, men skulle inte du gillar friheten att kunna titta på vad du vill i bekvämligheten av ditt eget hem? Åtminstone om man får popcorn på golvet, vet du att du kastade det där!

En hemmabio HDTV projektor kan du göra mycket mer än att titta på film. De kan vara oerhört användbart. Till exempel kan du ansluta upp en PC eller bärbar dator och arbeta med stil.

Bärbara HDTV projektorer kan vara ett bra sätt att göra presentationer om du äger ditt eget företag eller arbetar med att behöva gå och träffa kunder.

En HDTV projektor kan också ansluta din Xbox, Sony Playstation eller Nintendo Wii. Tänk dig att spela spel på den stora skärmen! En skärm mäts i fot istället för inches!

HDTV-projektorer kan vara enorm kul. Och det kommer ner till ingångarna. Du ser HD-projektorer har en uppsättning ingångar, och dessa kan användas för att koppla in din satellit eller kabel, video spelkonsoler, datorer eller bärbara datorer, dvd-spelare och mycket mer.

Det är viktigt att se till att ingångarna fungerar med din befintliga utrustning. När allt har ett förbiseende här kan resultera i att du behövs för att ersätta allt. I de flesta fall trots allt ska fungera, och frågan handlar om hur många ingångar du vill på HD-projektor.

Nu till några viktiga överväganden med HD-projektorer och med egen hemmabio / hemmabio. Den största aspekten är ljus!

Liksom i en hörsal, måste du hålla rummet mörkt. Anledningen beror på att projektorn fungerar genom att projicera ljus, kommer någon extern ljus störa projektorer ljus, och du kommer inte att se bilden.

Dagens teknik förbättringar bidrar till att göra detta mindre och mindre av ett problem, men faktum kvarstår Om solljuset träffar på vägen av projektion, kommer du inte se hela bilden. I de flesta fall tunga gardiner över fönstren kan göra hela skillnaden.

En annan aspekt är de projektionsdukar. En bra filmduk kommer att föra fram det bästa ur din HD-projektor.