energieffektiv belysning tips

Hem belysning är en ort där vi faktiskt göra en skillnad i att hålla går. Några enkla förbättringar i kompetens har alla mekaniska alternativ ännu inte har meddelat oss, vår belysning mer makt effektivare och mindre kostsamt. Det skulle vara runda i flera år, men inte tillräckligt kan användas. Låt oss ta en blick, alltför. Vi hade börjat med dimmer. Nu har dessa vänner fanns på plats efter att ha varit en tid, tror jag från sextio-och sjuttiotalet. Jag minns början av de trådlösa knapparna lätta på eller stänga av och sedan enkelt vrid ratten för att välja brightitude omfattning.

De nyaste inkarnationer av driva omsluter video där ett reglage förutom ett riktmärke lätt swap, känner, och de insatser som tre eller fyra justerbara kvaliteter av anbuden enbart spela eller flytta på baksidan av lampan. Då vi frågar skift detektorer och timers. Hur de är regulatorer för en tid, samt ett magnifikt enkelt sätt att minska strömförbrukningen. Plain och enkel sensor, timing och ersättning för tiden du är lätt att minska strömmen och spara. Timers är perfekt för användning utomhus, eftersom du kan ställa in att belysningen vid skymning och sedan titta på dem på kvällen eller tidigt på morgonen. Rörelsedetektorer har länge varit en rudimentär del av veranda och terrass lyser till hälsning turister och avskräcka tjuvar. Nyligen de var nedsänkta i myndighetens strukturer och fler offentliga toaletter som ett enkelt sätt att skymta tiden begränsa stanna upplysta utrymmen.

Ett annat sätt att avancera lyskraft lökar effektivitet vinst att återställa vintage, föråldrade lätta och makt lökar ersättning Star av lysrör. Som Energy Star lätt utnyttjas i samband med ett kompaktlysrör för cirka 70 per hundra mer effektiv än en vintage ljus med en benchmark glödlampa. Ljus är en av de svinen mer makt än vi har i detta hemland, och är dessutom en av de enklaste att förändras.