dewalt d24000s tunga 10-tums våt kakel

produktdetaljer

En lättviktig men mycket kraftfull utrustning, det är D24000S Heavy-Duty 10-tums Wet Tile – kunna ta hand om olika typer av jobb. Har de smidigaste och rena snitt utan att använda sig av ett tillbehör varukorg blocket eftersom motorn lutar och låser vid fyrtio fem eller 22,5 grader. Justerbara hjul kan manipuleras och bordet kan anpassas i valfri vinkel därmed tillåter bekväm arbetsställning.

Den 24-tums rippning kapacitet DEWALT D24000 våt kakel såg hjälper det vara mycket lätt att arbeta med stora uppgifter, även som två justerbara vattendimma munstycken kan placera sprayen korrekt på bladet för snygg drift. Du behöver inte oroa dig för vatten strömmar ut och förstör din arbetsplats sedan valfritt bakre och sido vatten bilagor görs för att fånga over-spray. Sågen ram har även en helt inbyggd robust rostfritt skensystem ger exakta snitt varje gång den används. Fler funktioner i DEWALT D24000 består av en nyttig flip-stil kanten guide för 90 och fyrtiofem graders set-up, 1,5 hk motor, en tub-stil botten med fyra gjutna delar, och en löstagbar skärande kundvagn vilket gör rengöringen upp sågen en bris.

tekniska höjdpunkter

. Rail / Cart system för att öka den 24-tums krusning potential
. Rostfri järnvägssystemet (inbyggd i sågramen säkerställer exakta snitt)
. 45/22.5 graders mitra karakteristisk för snabba och snabba vinkelräta snitt
. Justerbar dubbel vatten munstycke (minskar dimma och över-spray)
. 10 tums diamantklinga och 1,5 hästkrafter motor
. Ger 31/8 tum och nedskärningar V
. Fem liter för vatten-och munstycke pumpar (för att undvika att sågen värma upp)
. Bärbar, viktning sixty nine pounds

DEWALT d24000 omdöme

Bland de mest användbara och tillförlitliga keramiska sågar på marknaden idag är DEWALT D24000S Heavy-Duty 10-tums Wet Tile. Ingenting kommer ens i närheten av vad denna tegelsågen klarar av att leverera. Det är bäst för golv-och ombyggnad specialister som produkten främst fungerar på alla typer av material. Varje gång du använder det, ger det exakthet och precision som du aldrig har sett eller upplevt tidigare.

Omdömen om DEWALT D24000 våt kakel såg har varit bra och folk har varit särskilt imponerad av hur lätt att transportera och lätt att använda denna maskin är. En annan fördelaktig egenskap hos produkten är vattnet gallon. Även om de flesta våt kakelsågar sannolikt att spruta som de såg, hamnar de ofta upp att göra en röra som du förväntas städa upp efteråt. Munstyckena är riktade till golvplattor i DEWALT D24000 därför förhindrar spill och sådant.

Dessutom hjälper maskinens säkerhetsfunktion förhindrar skadlig olyckor sker som anses av människor som en mycket stor hjälp. I allmänhet är DEWALT 24000 en suverän maskin som mäter upp till alla förväntningar du kan ha. Det verkligen är förenklat, mångsidigt och mycket tillförlitlig, behöver du inte begära mer.