Asus bärbara datorer ledare i Tech

Medan det finns många företag som strävar efter att få en fördel i den bärbara marknaden, har ASUS steg tydligt fram och tagit överhanden. Inom de senaste månaderna har ASUS bärbara datorer tagit ett stort steg mot att integrera den senaste tekniken i sin Netbook produktionslinje som USB 3.0, Bluetooth 3.0, och Intel, AOS dual core Atom-processor. Dessutom har ASUS upptäckt sätt att konkurrera med Apple, AOS IPAD och med sin unika tablett strategi, det har sina ögon inställt på att vara en allvarlig konkurrent på marknaden.

Konsumenterna på marknaden för en ny bärbar dator behöver inte spendera mer än $ 1000 eller vänta tills jul som bärbara datorer till salu stack upp hyllorna i många outlet-butiker. ASUS, AOS billig Netbook vistelse inom en låg budget och inkluderar några av den senaste tekniken såsom USB 3.0 för snabbare dataöverföring hastigheter upp till tre gånger högre än för USB 2.0. Bluetooth har blivit en norm i tekniska produkter, och ASUS Netbooks har införlivat Bluetooth 3.0 som medger större dataflöde. En annan viktig utveckling är att deras nya linje av ASUS Netbooks också innehåller Intel, AOS nya dual-core Atom-processor som levererar hög integration som förenar de CPU-kärnor med GPU för otroliga 13 timmars batteritid. ASUS Netbooks är i grunden en allin när PC till ett överkomligt pris utan att tömma plånboken. Konsumenterna behöver inte betala mer för att få avancerad teknik på sina händer. Med tanke på dessa tre nya tekniker som ASUS införlivar med sina Netbooks skilja dem från de övriga företag som är närvarande i jakten på att finslipa sina egna bärbara datorer.

Under CES 2011 meddelade ASUS sin linje av fyra tabletter som kör Android och Windows operativsystem som möjliggör mer flexibilitet för konsumenten. Ett annat område som ASUS lägger tonvikten på var den fysiska formfaktor och tablet designen inriktad användare med olika behov, något som Apple saknade att göra det i sin iPad. Den första av de fyra ASUS tabletterna är en Eee Pad MeMo som är en 7-tums Android 3,0 tablett som bär en Micro HDMI-port och 1090P videouppspelning för en skarp video bildupplevelse. Den andra tabletten som ASUS bär är Eee Slate EP121 som körs på en Windows-baserade operativsystem. Det har en 12-tums tablet som kör den kraftfulla Intel Core i5-processor och rymmer en 1280×800 skärmupplösningen för en skarp visning display. Slutligen, de två sista tabletterna skapats av ASUS både kör Android 3.0 och har en mer dator känner till det med ett fysiskt tangentbord. Känd som Eee Pad Transformer och Eee Pad Slider, de båda har tillgång till Android Market och konsumenter kan komma åt sina favoritprogram som liknar det sätt Apple har det med på sin iPad. Med tanke på ASUS, märker AOS framsteg inom bärbar teknik och hur de har lyckats föra den magiskt över till tabletten marknaden dem som en stark konkurrent. Konsumenterna kan dra nytta av ASUS, AOS låg kostnad utan offer i teknik.