Apple iPhone 4 funktioner

Det finns många fantastiska och unika funktioner till iPhone. Inte bara visa den moderna tekniken, men den visar början av ny teknik. Det finns många fantastiska iPhone funktioner, men jag kommer bara berätta om den bästa. Den iPhone har en stor mängd e-sändning, som låter dig skicka upp till fem bilder genom varje e-postadress. En annan bra funktion är när du spelar din musik och någon ringer dig, musikspelaren automatiskt pausa för dig att ta samtalet. Sedan kommer det att återställas automatiskt så fort du är klar med samtalet.

Om du vill komma åt alla dina iPhone-filer på datorn, behöver du bara koppla in den i datorn och vänta en liten tid för att synkronisera innehållet till datorn. Den iPhone har en stor display och ljudkvalitet när du tittar på YouTube-videor. Den iPhone är i grunden en liten bärbar dator men den är gjord för att passa din hand, vilket är mycket praktiskt. Om du vill ändra din bildskärm från stående till liggande, vrid dig bara det 90 grader och det kommer automatiskt att byta bildskärm. Nu hur coolt är det. En annan iPhone funktion som är relaterad till att man är när du är på din musikspelare och vill växla spelordningen till shuffle, skakar du bara iPhone och du kommer automatiskt att växla till shuffle-läge.

Läsning har modernisera även tillsammans med iPhone-funktioner. Den iPhone har ett stort program som heter iBooks som låter dig läsa böcker på iPhone. Den iPhone har också en annan stor program som heter FaceTime videosamtal som låter dig videosamtal med någon så länge du har Wi-Fi-anslutning. När du inte har din iPhone med dig och du är rädd att du kanske har några missade samtal, kommer iPhone visas det på sin skärm när du går att låsa upp den. Du kan ha en bra auto-fill alternativ på telefonen som du kan fylla i registreringar automatiskt. Men det blir bara bättre kan säga om du ger dina barn en iPhone i julklapp och vill sätta föräldrakontroll på det, kan du enkelt göra det genom att sätta ett lösenord på vad du begränsa på iPhone. Den iPhone kan definitivt ersätta din gamla telefon, och det kan förändra livet på ett positivt sätt. Så gå ut och köpa din iPhone idag!