Philips LivingColors – en regnbåge lampa

Jag är inte helt säker på varför ingen har tänkt på det här förut kanske de har. Philips LivingColors lampan låter som lite av en gimmick
först – kan visa 16 miljoner färger låter ganska imponerande men är det till någon nytta för någon?

Tekniskt är det väldigt smart – den har 4 stora lysdioder i centrum som den använder för att skapa färger – du kan sedan justera nyanser ands inställningarna från en liten fjärrkontroll. Lampan är ganska stark och det faktiskt ändra rum färg – det fungerar bäst när den tas nära en reflekterande vit vägg men inom 1 meter från en vägg kommer att fungera.

Du kan i princip använda den för att skapa vad färg du vill – folk har ofta funnit att viss färg kan orsaka olika sinnesstämningar. Hela vägen tillbaka till forntida egyptierna som trodde att vissa färger hade magiska helande krafter. Färger effekt som antagligen olika människor på olika sätt, men här är bara ett urval av förmodade egenskaper.

Blått representerar fred, harmoni, enhet, förtroende, sanning, lugn, lugn, – det sägs att vara cool och lugnande och återigen nämns som har stor läkande egenskaper.

Grönt representerar natur, miljö, fjäder, hälsa och vigör.

Lila representerar andlighet, mystik, förvandling – det är tänkt att uppmuntra kreativitet.

Rött är den varmaste färgen i spektrumet och sägs bringa lycka med någon.

Tja om du tror något av detta eller ej – det Philips LivingColors lampan verkligen kan ändra stämningen eller atmosfären i ett rum. Det är mycket effektivt och genererar praktiskt taget ingen värme som en vanlig lampa skulle.

Det finns många användningsområden för denna lampa – du kan nästan ändra den till något som passar ditt humör. Kanske när du lyssnar på musik eller läsa en bok du gillar en mer avkopplande bakgrund. Vissa människor har också rapporterat att det fungerar bra för att förändra känslan av dataspel – Jag kan tänka mig att du kan skapa alla typer av stämningar om du använder din fantasi.

Philips LivingColors Lamp är skyldig att vara en hit med alla typer av människor – det är ganska dyrt för en lampa men det finns några bra priser om du shoppa runt – även om det ofta är slut.