köpa Nintendo Wii

Hej alla! Om du funderar på att köpa ett Nintendo Wii, så jag rekommenderar starkt att du gör det! Av de tre huvudsakliga system som finns nu (Wii, Xbox 360 och Playstation 3) Wii är det billigaste alternativet. Så om du vill få en Wii för någon som en gåva du behöver inte oroa dig så mycket om priserna.

Så varför ska du köpa en Nitnendo Wii? Eftersom bland alla de system som finns just nu, är detta den mest originella och mest roligt att spela! Den nya Wii remote är den viktigaste försäljningsargument av systemet. Istället för att bara ha en enkel regulator som du trycker på knapparna på, får du faktiskt interaktivt.

Du håller i handkontrollen i handen och flytta den, vilket återspeglar i spelet. Till exempel, i vissa spel du skulle flytta fjärrkontrollen för att beteckna att vrida en ratt. Eller kanske du agerar som fjärrkontrollen är ett svärd så du hugga det, eller kanske du svinga den som ett basebollträ eller en golfklubba.

Det finns också ett Wii Fit system som hjälper till att göra det ännu mer interaktiv. Sätt på rätt Wii kläder, och det kommer att ta dig in i spelet ännu mer. Flytta dig själv att göra videospel tecken drag. Det finns motion spel, sportspel, och mer som låter dig flytta och ha roligt att spela spel.

Wii fjärrkontroller är trådlösa så det är rörelse lätt. Även Nintendo företaget gör en rad olika spel, så oavsett vad du tycker att det är ett spel för dig. Massor av kul för hela familjen!