Going Green med gröna prylar

Det verkar som alla dessa dagar talar om “Going Green” och “Being Green.” Överallt du slår du ser advertisings eller produkter som främjar den gröna rörelsen. En stor del av att vara grönt och hjälpa rädda miljön är att skära ned på mängden el du använder och i gengäld minska din utskrift kol foten. Jo bara för att du är en elektronik och gadget freak betyder inte att du inte kan göra ditt för att hjälpa till att rädda miljön. Det finns en massa gröna prylar där ute som jag är säker på att du hittar väldigt cool och banbrytande. Inte bara kan du hjälpa till att rädda miljön du kan sätta några gröna tillbaka i fickan på samma gång.

När du tänker på gröna prylar det första som kommer till ditt sinne kommer förmodligen att vara enheter som solpaneler och vindkraftverk. Jo några av dessa artiklar kan definitivt klassas som prylar, men det finns en hel del mer gröna prylar än dessa. Även några som är mycket mer prisvärd.

En av mina favorit gröna prylar är enheter som visar exakt hur mycket el du använder i realtid. En av de bästa av dessa anordningar kallas Kill-A-Watt. Du kopplar helt enkelt enheten till ditt hem utlopp och anslut sedan någon typ av elektronisk eller apparat i Kill-A-Watt. Enheten kommer att berätta hur mycket el du använder. Med hjälp av en anordning som Kill-A-Watt kan du ta reda på exakt vilka objekt i ditt hus använder mest el och därefter vidta åtgärder för att minska denna användning ner.

En annan uppsättning av gröna prylar som kan hjälpa dig att spara miljön och pengar på samma gång är prylar för att minska den mängd vatten som du använder på en daglig basis. Det finns flera olika typer av prylar som du kan installera på din duschmunstycken och kranar runt huset så att du kan enkelt justera och minska mängden vatten du använder.

Att spara på miljön och att vara grön har aldrig varit enklare. Med den senaste tekniken och genombrott företag tillverkar elektronik och prylar som hjälper dig att göra just det.