genomföra snabba lösningar i hemmet för att spara energi

Människor som bor i delstaten Texas har makten att välja vilka Texas elbolaget de skulle föredra som leverantör för sin makt. Däremot få billig el från vissa Houston elektriska eller Dallas leverantörer el inte betyda hushållet kan göra vad de vill och inte vara hänsynsfull att försöka spara el.

Energieffektiva bostäder övar flera energisparande initiativ som använder Energy Star-apparater eller ändra det sätt de använder el i sina hem. Sådana metoder kan gynna husägare inte bara i termer av minskade kostnader för allmännyttiga tjänster, men de kan också kvalificera sig för inteckning rabatter samt bidrar till skyddet av miljön.

vad du kan göra hemma för att spara energi

Folk kan börja med följande tips och de kommer att vara på väg att bli en del av det globala initiativet för att spara energi och andra naturresurser.

• Isolera ditt hem ordentligt – Värme och kyla är den största källan till elförbrukning i hemmet. Ett hem som inte är ordentligt isolerade har omfattande förluster värmeväxling från sprickor, öppningar och andra läckor där luft kan passera igenom. Ordentlig isolering kan spara husägare så mycket som 10% av deras totala månatliga energikostnader.

• Gör ditt hemmakontor energieffektiv – Fler och fler människor gör affärer hemifrån eller har telecommute jobb som kräver dem att ställa upp ett kontor i hemmet. På samma sätt som energibesparing utförs för dina andra hushållsapparater och andra områden i huset, kan du ha samma praxis just där i ditt hemmakontor. Välj datorer och andra prylar kontor och verktyg som är mer energieffektiva. Låt inte andra apparater som du inte använder påslagen medan du arbetar med andra saker. Stäng av bildskärmen när man går på en paus istället för att använda skärmsläckare. Undvik att lämna apparater i standby-läge när de konsumerar en stor mängd energi i det långa loppet.

• Håll dig Kyla och Värme inställningar på bekväma nivåer – Det är inte praktiskt att ställa in värme-eller kylsystem till ytterligheter, särskilt om det finns endast ett fåtal personer i huset vid en viss tidpunkt. Ställ den på bekväma nivåer och använda digitala termostater för bättre effektivitet. Håll din luftkonditionering och värmesystem ren att öka sin effektivitet. Om du planerar att ha ett hemmakontor, välja ett mindre område istället för att använda hela vardagsrummet.

• Använd energieffektiva kylskåp och luftkonditioneringsanläggningar – Luftkonditioneringsapparater och kylskåp är kända energislukare. Bli av med gamla och fallfärdiga enheter och i stället använda sig av apparater med energi stjärniga betyg för bättre energieffektivitet leder till högre energibesparing.

• Använd alternativ uppvärmning och torkning metoder – Istället för att använda apparater för torkning rätter och kläder, använd lufttorkning på ställningar för dina rätter och utnyttja kraften i solen för dina kläder. Inte bara kan du spara på energi, men det kan också hindra din torktumlare från avge minst 500 lbs av koldioxid gaser per år. Vid matlagning Värm ugnar ordentligt för snabbare resultat och undvika att öppna ugnsluckorna under tillagning för att förhindra värmeförlust.

Enkla hem förbättring praxis kan gå långt i att spara energi rätt i ditt eget hem. Den behöver endast fasta praxis och disciplin för att uppnå bättre resultat för husägare och hans hushåll, inte bara i monetära besparingar utan att hjälpa skydda miljön också.