Genius-funktionen nya Apple iPod Classic 160GB

En av de stora ipod 160GB sjätte generationen nu med lite mer avancerade funktioner, kan du bära hela ditt mediabibliotek med dig överallt. Du kommer att få mycket mer utrymme du förväntas med iPods.

Möt ett musikaliskt geni

Om du lyssnar på en låt du verkligen gillar och gärna vill lyssna på andra låtar som passar ihop med den. Med några få klick hittar Genius-funktionen de låtar i ditt bibliotek som passar bra ihop och skapar en Genius-spellista åt dig. Du kan lyssna på spellistan på en gång, spara den till senare eller förnya den och köra igen. Räkna med att Genius skapar en mix du inte skulle ha tänkt på själv.

IPod classic ger dig 160 GB lagringskapacitet, räcker för upp till 40.000 låtar, 200 timmar video, 25.000 foton eller någon kombination. Och du får upp till 36 timmars batteritid, så du kan hålla på att gunga för en lång, lång tid.

tekniska detaljer nya Apple iPod Classic 160GB:

Personlig 160 GB multimediaspelare lagrar upp till 40.000 låtar eller 25.000 bilder
Lagra och titta på upp till 200 timmar av filmer och TV-program på ljus 2,5-tums skärm
Nya Genius-funktionen skapar en spellista med låtar i ditt bibliotek som passar bra ihop
Bläddra bland din musik med Cover Flow eller sparka tillbaka och spela 3 medföljande iPod-spel
Vacker, tålig anodiserad aluminium och polerat rostfritt stål

Denna iPod väger 15,6 gram och har övergripande dimension W 10,4 x H 6,2 x D 1,4 och görs med 2,5 tums skärm. Denna skärm kan producera 320 x 240 pixels upplösning. Denna iPod-stöd ljudstandarder som WAV, AIFF, AAC, MP3, Audible, Apple Lossless och video stöd för MPEG-4, MOV, H.264 med foto normer för GIF, BMP, PNG, JPEG, PSD (endast Mac), TIFF .

Klicka för att njuta

Att hitta exakt vad du vill titta på eller lyssna på är enkelt. Använd klickhjulet till att bläddra bland albumbilder med Cover Flow eller navigera bland låtar och videor efter spellista, artist, album, genre och mycket mer. Du kan också söka efter särskilda titlar och artister. Vill du blanda? Klicka på Blanda låtar för en ny upplevelse varje gång.

Lämna inget melodi bakom

Med 160 GB utrymme, betyder iPod Classic har du alltid hela din musik-och filmbibliotek med dig 2 Bär den från vardagsrummet till en fest på bakgården. Eller ta det på en cross-country road trip och lyssna aldrig på samma låt två gånger.

Titta på filmer och TV-program

Den livfulla 2,5-tumsskärmen får video att komma till liv. Köpa eller hyra filmer, köpa TV-program, och ladda ner video podcasts från iTunes Store och synkronisera dem till din iPod Classic att titta varsomhelst, närsomhelst.

Dela dina bilder

IPod classic använder iTunes till att synkronisera de bilder du har i iPhoto på en Mac. Du kan visa bildspel med musik och övergångar på iPod classic, eller spela upp dem på en TV med en Apple komponent-eller komposit-AV-kabel.

Förmågan att hitta musik av kompositören och annan sökning på iPod är mycket bra. Så du får en dröm ipod nu borde har fullföljt nu här. Så vänta inte och och besök för senaste Stora Apple iPods med världens största elektroniska leverantör webbshop.