för enastående upplevelse – Canon PowerShot SX20 IS

Världen kan vara vackrare genom ögonen på Canon-kameror, det är hur man kan beskriva Canon kameror på grund av deras utmärkta produkter att trollbinda en och alla tillsammans med enastående funktioner som är i nivå med konkurrenterna. Canon kamera sortiment omfattar digitala kameror, videokameror och det finns många serier av Canon-kameror tillsammans med Canons videokameror.

De avancerade artister är Canon Powershot-serien kamera som införlivar prestanda med kompakt storlek peka och skjuta. Så du får både digital SLR-kamera och den punkt och skjuta kamera i ett. Canon Powershot SX20 IS är en sådan kamera som nu har uteslutit någon tävling någonstans nära den. Canon digitalkamera priset skivor. 22.298 ungefär. Du hittar kameran i svart färg. Specifikationerna för kameran är att det är en avancerad kamera och är det mest fördelaktiga i enlighet med priset.

Canon Power Shot SX20 IS, också en videokamera som kommer med 20 X superzoom. Den har 12,1 megapixel sensorer och är utrustad med spela in HD-video i 720p. Du hittar vidvinkel 28-560 mm med en 2,5 tums vinklingsbar LCD-skärm i PowerShot.

Canon Handycam Priset är också rimligt eftersom Power Shot har både ultraljudsmotor och en talspole motor som är snabb, tyst fokus och rätt zoomning. Du kommer att kunna få några bra stillbilder och videofilmer. Canon är utrustad med Smart Auto-läge med AF / AE och kameran kan spåra förflyttningar av ämnena när avtryckaren halvt nedtryckt. Det smarta automatiska läget gör att du får både scen upptäckter samt teknik för ansiktsavkänning.

Kameran känner automatiskt av de ämnen och kan justera ljusstyrka, kontrast, avstånd rörelse och nyans med ljusförhållandena. De SX20Is kan automatiskt välja den perfekta skytte förinställda från 22 motivprogram som finns i kameran.

Tillsammans med alla dessa funktioner i Canon Powershot SX20 IS kommer med otaliga funktioner som är som följer. Du får en sökare, färgfilter RGB. Slutartid 1/1-1/3200, sensor CCD med digital zoom 20 och optisk zoom 4. Du får ett uppladdningsbart NiMH-batteri typ och det finns 4 antal batterier helt. Du får även USB-kabel med audio video gränssnitt och PictBridge.