elverktyg batterier

fördelar och olika populära märken

Elverktyg tillverkare erbjuder nu många fler sladdlösa elverktyg än tidigare, så efterfrågan på batterier elverktyg har gått upp också. Elverktyg batterier varierar beroende på märke. Några av de mest populära märkena är DeWalt och RYOBI. Black & Decker är också en annan favorit. Elverktyg är byggda med en specifik design av strömförbrukningen som orsakar batterier skiljer sig mycket från verktyg till verktyg, och från märke till märke. En ny banbrytande litiumjonbatteri elverktyg batteri har nyligen släppts på marknaden som kommer att göra elverktyg batterier ännu effektivare. Uppfinningen av sladdlösa verktyg har gjort bygg-och andra uppgifter som inbegriper elverktyg mycket lättare.

Specifika märken har sina egna specifika batterier. DeWalt Tools har ett visst antal batteriets serienummer för sina olika verktyg. Till exempel, en viss DeWalt verktyg använder en 18V medan andra kommer att använda en 9.6Volt. DeWalt batteri serienummer börjar med bokstäverna DW följt av 4 siffror. Black & Decker har en lång lista av batterier också, allt i spänning från 9.6Volt till 18Volt. RYOBI varumärke elverktyg har mycket mindre lista av batterier än DEWALT eller Black & Decker, och ingen av dessa batterier kan bytas mellan olika varumärken. Dock har varumärket beslutsfattare börjat göra batterier utbytbara mellan verktyg så att konsumenterna kan köpa ett paket som en bra mängd verktyg, som alla använder samma utbytbara, laddningsbart batteri. Till exempel har RYOBI en uppsättning, som inkluderar en såg, en borr, och en ficklampa som alla använder samma 18Volt batteri. Dessa uppsättningar brukar komma med två batterier så att användaren kommer nästan alltid ha en laddning batterier i lager.

Sladdlösa elverktyg och makt batterier verktyg har förbättrats avsevärt i design sedan de först släpptes. Högre spänning batterier gör sladdlösa elverktyg mer kraftfull och väger mindre. Denna förbättrade design gör elverktyg mer användarvänliga, mer ergonomisk och lättare att komma in i svåråtkomliga utrymmen.

De flesta av dagens elverktyg använder ett NiCd-batterier. Dock har ett nytt litiumjonbatteri nyligen släppts för Black & Decker som sägs pågå tio gånger längre än traditionella lo batterier. Det sägs också att debitera 90 procent kapacitet på 5 minuter. Litium jon batterier som används för elverktyg är bara 3rd efterfrågan bakom laptop och batterier telefon. Frisättningen av denna nya batteriet vara mycket användbar för användarna eftersom de inte lider av samma minneseffekt som finns med NiCd-batterier.

Sladdlösa elverktyg har förändrat hur många människor arbetar. Högre spänning gör batterier för att fungera mycket bättre och håller mycket längre. Till priset av batterier elverktyg, uppåt på $ 50, användarna vill få mest för sina pengar. Frisläppandet av de nya litiumjonbatterier kommer bara att ytterligare stärka sladdlösa elverktyg.