Pioneer AVIC-x920bt – kan detta vara vad din bil saknas

navigering

Det är nästa generations anläggningar för bilar. Du har en pekskärm, röstkommandon, navigation, automatisk spellista generator, miljövänliga funktioner-allt i ett! Antingen hitta närmaste McDonalds eller ringa en affärspartner, har du dem genom att bara uttrycka ut kommandon. Det svarar även att konversera tal som om du pratar med en riktig människa.

Det har fått en omfattande kartdatabas med miljontals destinationer i USA och Kanada bekvämt rätt där i din dashboard. Snacka om fullständig kontroll för navigering. Yeah bara berätta X920BT där du vill vara, och det kommer att visa dig vägen! Allt du behöver göra är att mata in röstkommandon och du är bra att gå!

ljud

Det omdefinierade helt den gamla skolan huvudenhet vi alla vana vid. Det ger så mycket mer än så. Den integrerar Pandora Internet streaming som gör musik alternativ gränslös när du ansluter din iPhone. Organisera musik har aldrig varit så roligt med MusicSphere med dess interaktiva och enkla att använda funktioner. MusicSphere kan göra din egen spellista åt dig, du sparar en massa tid.

Det är väldigt lätt att navigera genom din musik. Med bara en poäng till höger, kan du ha den bästa spellistan passar dig. Spellistor sparas på din iPhone och kan fås via MusicSphere gränssnittet.

video

Den stora 6,1-tums WVGA pekskärm kommer att tillgodose dina behov! Dess 3D-animering gör det lättare för användarna och intuitiv. DVD / CD-spelare Supertuner IIID har avancerat analog och digital bearbetning som ger överlägsen bildbehandling, mindre distorsion och artefakter, och starkare, smidigare signalmottagning.

slutord

Det är verkligen teknik i slutet av fingertopparna, bokstavligen. För när du kör, har du inte full uppmärksamhet på vilken musik du ska spela och du behöver välja en låt snabbt X920 kan du göra detta med lätthet, det kommer att välja din favoritlåt på ett ögonblick!

Det är verkligen revolutionera sättet tekniken görs med miljövänliga funktioner. Det ger statusrapporter på din påverkan på miljön, uppskattar det bränslekostnader för resor och det även ger dig detaljerade kör rapporter! Med Pioneer AVIC-X920BT, kommer du alltid steget före.