nybörjare av goosing en motorcykel gps

Så du har beslutat att köpa en motorcykel GPS skulle vara ett bra tillbehör för din motorcykel. Grattis! Du har gjort en av de smartaste besluten i ditt liv. Men, nu hur du bestämmer vilken du ska köpa. Det finns så många olika val. Vilket är bäst? Vad betyder allt detta? Här är några frågor som hjälper dig på i din beslutsprocess.

Vill du satsa på en motorcykel GPS-enhet och dess fäste eller vill du köpa en handhållen version som är lätt bärbar. Svaret på denna fråga kommer att vara beroende av svaren på flera av de övriga frågorna. Om du letar efter den full monty av bekvämligheter så att du kommer att ha en bärbar handhållen version som dig har de flesta bekvämligheter.

Inte alla GPS-enheter har samma mottagning. Som en tumregel, den dyrare enheten desto bättre mottagning den kommer att få. Detta betyder inte alltid hålla sant men det är en gedigen insats. Även mottagning är en mycket viktig faktor, så är noggrannheten. Behöver du en enhet som kommer att vara korrekt till ett par fötter eller kan du leva med en enhet som är lite mindre exakt. Här återigen dyrare enheten desto mer exakt är det oftast.

Om du funderar på att åka på lång resa där du är på väg i timmar åt gången och sedan bryts funktionerna i GPS-enheten kommer att bli mycket viktigt. Kan apparaten ta emot ström från cykel eller kommer det att acceptera endast batterier som strömkälla? Hur länge räcker batterierna? Kommer enheten att acceptera endast batterier från en viss batteritillverkaren? På samma sätt hur tillgänglig är batterierna. Du skulle inte vilja komma ut i mitten av din resa och har ingen möjlighet att ladda GPS-enheten.

Vill du ha en GPS-enhet med Bluetooth-teknik så att enheten kan kommunicera direkt med dig. Denna teknik är bra för intressanta program. Det också, möjliggör sväng för sväng meddelande från din enhet, om det är vad du vill. Du kan också ha satellit kommunikation med systemet också. Detta innebär att du kan ringa hem om du har problem eller bara vill kolla i. Men, jag skulle inte låta kontoret känner din enhet har denna typ av förmåga.

Sist men inte minst, hur lätt är det för dig att uppdatera enheter programvaran. Med vissa GPS förena behöver du en doktorsexamen i fysik för att göra en uppdatering med andra GUI är fantastiskt. Jag hoppas att dessa frågor hjälper dig att hitta GPS-enhet som är rätt för dig.