köpa dvd är det värt det

Det finns en hel del bra ljud / video-spelare tillgängliga speciellt för filmen entusiasten men är “bra” nog? Gissa inte. Video och ljud i alla moderna DVD-spelare är utmärkt. Personliga preferenser, din budget och ditt befintliga hemmabio setup spelar alla en stor roll för att bestämma vilken spelare som är bäst för dig. Budgeten och kvalitet bör beaktas innan du köper produkten genom att de flesta konsumenter.

När vi talar om kvalitet, är DVD den nya generationen optisk teknologi. DVD är i grunden en mycket större och snabbare CD som kan hålla bio-liknande video, bättre-än-CD-ljud, stillbilder, och uppgifterna dator. DVD syftar till att ta hem underhållning, datorer och affärsinformation med ett enda digitalt format. DVD har förmågan att producera nära-studio-kvalitet video och bättre än CD-kvalitet ljud. DVD är vida överlägsen konsument videoband och generellt bättre än laserdisc.

De flesta spelare stödjer en standard uppsättning funktioner såsom språk val (för automatiskt val av videoscener, ljudspår, spår underrubrik och menyer). Special effekter uppspelning: frysa, steg, långsam, snabb, och skanna. Barnsäkring (för att förneka uppspelning av skivor eller scener med stötande material). Programmerbarhet (uppspelning av valda delar i önskad ordning). Slumpvis uppspelning eller upprepad uppspelning. Digital ljudutgång. Erkännande och utmatning av DTS Digital Surround ljudspår. Uppspelning av ljud-CD. Omedelbar sökning på titel, kapitel, musikspår, och tidskod. Tålig (inget slitage från att spela, bara från fysiska skador). Kompakt storlek (lätt att hantera, lagra och fartyg, spelare kan vara bärbar, replikering är billigare än band eller laserdisc).

De främsta fördelarna med DVD är videokvalitet, surroundljud och extra funktioner. Dessutom kommer DVD försämra inte med åldern genom overplaying det som ett videoband varför det kan du spara massor av pengar och kunna samla din favoritfilm och tv visar för år och fortfarande kunna spela det om och om igen.

De flesta film experter väljer DVD som sin preferens för film underhållning på grund av hög kvalitet upplösning och utmärkt ljud prestanda som ger en utmärkt filmupplevelse i sina hem! Prova det och se det själv och du kommer att lära sig än varje tillbringade öre är värt det!