köpa den senaste trenden i musik – Mp3-spelare

MP3-spelare är de senaste prylarna på marknaden gör vågor. Speciellt omtyckt av ungdomar och arbetare, dessa små musikspelare är ett under att hålla. Hundratals iTunes kan laddas och spelas i en MP3-lista. Det som är bra en mp3-spelare är att du enkelt kan kategorisera musik, gör separata listor, blanda dem och njut av musiken i timmar.

Denna enkla och eleganta, liten remsa medelstora spelare finns i olika varianter. De mest grundläggande mp3-spelare skulle innehålla en lucka i vilken du kan spara hundratals låtar, spela, stoppa och spola tillbaka knappar och en kortplats för röstinspelning. Den design och färg av denna typ av MP3-spelare skulle vara rätt och slätt. Den vanligaste färgen på en enkel MP3-spelare skulle vara svart.

Med ny teknik kommer varje dag, MP3 “utvecklats också. De växte från att vara enkla ljudspelare till komplexa multimedia enhet. Nu kommer de med färgglada skärmar och även spela upp filmer. Några av dem kan även spela in direkt från TV eller ladda ner och dela innehåll via Wi-Fi.

Generellt MP3-spelare kan kategoriseras som flashminne spelare, hårda spelare disk och mobiltelefon inbyggda MP3-spelare. Alla dessa kommer med några av de vanligaste funktionerna som volymbegränsare, en större och bredare skärm, videouppspelning, kontrollerar som equalizer och FM-radio.

Mycket avancerade MP3-spelare finns i ljusa färger och har en större lagringsutrymme. Du kan också hitta MP3-spelare i topp märkesvaror iPods. MP3-spelare som finns i iPod har mycket bredare användning och är också mer populärt än enkla sådana. MP3-spelare i iPod har fördelarna med flashiga och designer skinn, Windows XP eller Professional plattform, olika musikfiler som WAV, AIFF, och AAC. Med iPod funktionerna i videospelare och fotografera klocka, MP3-spelare får en extra liv.

Oavsett vilken MP3-spelare du ta, anser revidera din checklista för att köpa en MP3-spelare. Se till att vikten av MP3 är inte för mycket, för alla goda skäl extra bulk är inte en bra sak. Titta ut genom hörlurarna kvalitet, efter allt du köper MP3 att lyssna på musik – om kvaliteten på ljudet är inte bra, det är ingen idé att köpa MP3-spelaren. Slutligen, kollar batteriförbrukningen timmarna skrivna i det finstilta. Ju längre din MP3-spelare kan köra, desto bättre kommer du att njuta av musiken!