hur man köper en HDTV som matchade dina behov

Före utmana butikerna försöker hitta rätt HDTV för dina behov, kanske det skulle vara bättre att veta vad som är en prioritet. Det betyder high-definition television. Den 9 februari 2009 har FCC uppdrag att alla TV-signaler finns inte längre i det gamla analoga systemet. Som i stället kommer att sändas i digital HDTV-signal.

Vad är HDTV? Förlora är HDTV en överlägsen kvalitet bild och ljud, med en större signaler skärm tv än andra. Normala TV har en upplösning 480i. Ju högre värdet för upplösningen är tydligare linjer av bilder. Även dessa HDTV-signaler spelas med en lägre upplösning, är mer kända för att hantera signaler i 720p och 1080p.

Fördjupa dig i de tekniker språket förvirring till en HDTV, de flesta människor. Det viktigt att det faktum att bilden av bild och ljud så fantastiskt att bilderna verkar nästan realistisk, och ljudkvaliteten har förbättrats en hel del stress än äldre tv-apparater.

Kostnad kommer att vara en faktor vid bedömningen av en HDTV. HDTV projektion är anständig kvalitet. Det bästa är LCD eller plasma. Bildkvaliteten är oöverträffad för båda versionerna HDTV.

Du vill ha en plasma-tv? Så gör dig redo att spendera en massa pengar. I en tid av stora skärmar kosta upp till $ 10.000. Även om priset har sjunkit avsevärt, är de fortfarande dyrare än projektionen och LCD HDTV. Du har ett annat problem. Dem för länge kan bränna en bild på skärmen, förstör den i praktiken. Plasma-TV fungerar med samma princip som lysrör. Slutligen kommer plasmat att brinna ut. Ett annat problem är att upplösningen kan vara bilder av sämre kvalitet, produktion av fett. Om du vill köpa en plasma-tv, se till att köpa en skärmupplösning på 1024 x 768 med den lägsta.

LCD står för Liquid Crystal Display. Dessa är fortfarande mycket dyra vid prisfall. Du kan göra en 32-tums LCD-TV för dig mellan $ 500 och $ 800. En 42-tums kommer att kosta mellan $ 1200 och $ 2000.

Om du har en HDTV-upplösning lägre, måste du ställa upp mer om du har en högupplöst modell. Skärmstorleken går upp, behöver du mer avstånd mellan sig själv och skärmen för att se alla detaljer. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra vilka HDTV är bäst för dig.

Innan du köper, här är några saker du behöver komma ihåg. Titta på TV från olika vinklar och avstånd för att styra distorsionen. Se till att färgerna är klara och tydliga, och att alla nyanser från vitt till svart för att se bra ut i jämförelse med andra apparater. Hur ser bilden ut när saker är i rörelse? Det är en fördom? Alla dessa frågor måste lösas korrekt. Varför skulle annars så mycket pengar på tv? Välja vilka funktioner som är viktiga, och HDTV, gör ett medvetet beslut att köpa ..