hur att identifiera den bästa pistolen för ditt jobb

Målningen industrin numera växer dag och natt med många människor som är inblandade i det, inte bara för kommersiella och industriella ändamål men också för bostäder praxis. Att få jobbet gjort effektivt behöver du ha en bra sprutpistol som kan erbjuda dig god service utan mycket kamp. Det finns olika märken på marknaden som, Iwata LPH 400, DeVilbiss GFG 670, Campbell Hausfeld HVLP sprutpistol, och Fuji. Låt se det bästa pistolen du kan använda för olika jobb.

HVLP färgsprutbox-dess en av de bästa pistolen i bruk idag, använder det mer volym av färg med lågt tryck vilket minskar färgen dimma som, AOS kan orsakas av högt tryck sprutpistol. De flesta industriföretag använder denna typ av pistol särskilt fordons-och flygindustrin. Nyligen den amerikanska Environment Department rekommenderade målare för att använda det i de flesta projekten.

Air färgsprutbox-det, AOS den vanligaste typen av pistol runt mest målare eftersom du har möjlighet att styra mängden färg du kan måla på alla lager som du behöver. Det, aos rekommenderas för industriellt bruk ändamål på grund av dess effektivitet och effektivt vid användning av färg. En nackdel med att använda denna konventionella sprutpistol är att eftersom det, AOS med högt tryck för att frigöra färgen skapar en färg dimma detta kan vara en sund risk om du andas in en massa färg eller det får kontakt med ögonen. Även det håller dig borta från efterbehandling ordentligt rekommenderas därför inte för stora projekt som kräver hög finish.

Kompatibel sprutpistol-denna typ av spruta använder båda teknikerna för att måla men dess utgång prestanda är HVLP överföringsmetod. Dess ökar effektiviteten eftersom den har en air regulator där du kan reglera mängden luft. Dess producerar högkvalitativa finish och mest föredragna för bostäder och målning.

Airlesspruta-det, AOS används för liten målning som kräver snabb målning eller andra placeringar.

Elektrostatiska sprutpistoler-detta är ett maskindrivna sprutor som kan använda vilken teknik som sprej, dvs luft, högtrycksspruta eller konventionell spruta och roterande atomer. Det är AOS inte vanligtvis används inom de industrijobb och kommersiella sedan dess utgång överföring inte att effectives som andra.

Om du funderar på att ha din målning jobbet gjort effektivt utan dröjsmål sin sjukvårdspersonal om du har köpt en fullständig målning kit med full ersättning för vapen, filter, slang rack, tillbehörssats, och 25 “slang. Köp pistolen också en värmetålig gjuten grepp och är perfekt för professionell användning. Med denna pistol modell, kan du använda olika material som lack, lack, vattenburen, fläck, och latex.You kan köpa från bra märken som Graco, Nordson, Binks eller DeVilbiss. Du kan köpa all din målning utrustning från vår online sprutpistol butik. Vi lagerför de senaste till de mest avancerade tekniken målning utrustning, även våra priser är mycket rättvist och diskonterade.