varför professionella fiskeguider väljer vacmaster vakuum tätningsmedel

Ett. Proffs vet att om deras kunder är nöjda kommer de att ha upprepat affärer. De vet att sex månader efter den stora fisketur när kunden är middag på en vattnas i munnen filé som smakar som det bara kom ut i havet, kommer denna kund kommer tillbaka nästa år. VacMaster bevarar smak upp till 10 gånger längre än traditionella frys wraps.

2. Proffs vet att kvalitet lönar sig. VacMaster använder bara livsmedelskvalitet USDA godkänt material, och endast den högsta kvalitet rostfritt stål. Alla VacMaster vakuum tätningsmedel proudly made in USA.

Tre. Proffs vet att de stora roterande oljepumparna används av VacMaster är den bästa i världen. Dessa pumpar ger åratal av pålitlig service, kommer du inte oroa dig om att maskinen kommer att bränna ut eller inte från överexploatering.

Professionell kock: “I min verksamhet frisk smak är den viktigaste ingrediensen Färsk fisk finns vid slumpmässiga tidpunkter så, när vi kan få färsk fisk vi köper i kvantitet Tricket är att låsa in den friska smaken så när kunden beställer en öring.. i en lök och kapris marinad det smakar som det drogs från Teton River morgonen … det VacMaster SVP 15 är vårt val för låsning i den friska smaken. Det inte bara låser i smaken, men det sparar vi pengar i partiet kontroll … Massor av pengar! Det finns inget bättre än VacMaster, det är pålitlig och lätt att använda. ”

extern vakuumförseglare:

Nästan alla har sett den billiga sealer hem vakuum gjord i Kina. Dessa är vad vi kallar “externa” vakuum tätningsmedel. Produkten placeras i påsen och luften sugs ut i slutet av påsen och sedan värmeförseglingarna det stängs. Dessa maskiner varierar i kvalitet och oftast kan bearbeta 3-5 påsar innan de överhettas. De helt enkelt inte är gjorda för tung användning. De är rörigt, svårt att använda, och påsarna är dyra (upp till 10 gånger mer än sealer kammare vakuum påsar). Dessutom misslyckas många gånger varvid påsen är förslutna i frysen på grund av fukt som sugs in i änden av påsen. Maten frysen brinner och därefter spillo. I vårt test av alla externa maskiner på marknaden, har vi bara hittat en som är en kvalitetsprodukt, är det Pro 150 från VacMaster. Denna maskin är gjord av livsmedelskvalitet rostfritt stål i stället för billig plast. Mer än den starka rostfritt stål är den kraftfull dubbel kolvpump. Det är ett förstklassigt yttre vakuumsystem sealer på marknaden.

kammare vakuumförseglare:

Allvarliga fiskare och professionella guider i hela världen kommer att säga, “Du får vad du betalar för när du köper en sealer kammare vakuum.” Och du gör egentligen. Otroligt, trots att kammaren vakuum tätningsmedel är oftast upp till 6 gånger dyrare än en extern vakuum sealer, i en kort tid kommer du verkligen börja spara pengar på grund av den lägre kostnaden för de använda påsar. Externa typ vakuumförseglare väskor är upp till 10 gånger dyrare än vakuumkammarens typ sealer väskor. Det är lätt att se de besparingar, än mindre det faktum att kammaren vakuum tätningsmedel är lättare att använda och räcker upp till 10 gånger så länge.