väljer hörlurar

Många av oss inför frågan om hur man väljer hörlurar. Men det slutliga beslutet, och, viktigast av allt, bär rätt val att ha relevant kunskap. För att komma igång, bra att bestämma vad du letar efter hörlurar, och hur mycket du är villig att spendera.
Välja billiga hörlurar, måste du vara beredd på en mängd obehagliga överraskningar såsom bakgrundsljud och störande brus hörsel, och kanske till och med spricka. Dessutom är det troligt att om fel val av hörlurar skulle gnugga öronen, eller helt enkelt släppa ut dem. Allt detta kan göra lyssnandet även de mest älskade sånger i den nuvarande straffarbete.

Välja hörlurar: overhead eller liners

Välja hörlurar: overhead eller vkladyshiTakzhe bör vara bra att tänka på vad du köper hörlurar. För en flash-spelare eller mobiltelefon, till exempel köpa en dum stora hörlurar, ett par gånger mer av enheten. Därför, för sådana ändamål de är mest lämpade hörlurar-liners som är insatta i öronen. De har små storlekar, så inga problem kan du alltid bära med sig. Och när du lyssnar på musik, hörlurar, är en liten vikt inte något som inte orsakar något obehag, men ibland helt enkelt glömma bort dem. Men inga hörlurar-liners inte kan ge en kvalitet som ger overhead hörlurar.

Det var i dessa fall, till exempel om du vill köpa hörlurar med bra ljud för stereo, skulle det bästa alternativet vara just sådana overhead hörlurar. Det finns två typer: slutna och öppna. Den första skillnaden mellan maximal styrka och prileganiem till öronen, undvika således nästan alla ljud utifrån. Detta är en viktig punkt, särskilt om din musik är mer än en hobby. Eftersom de slutna hörlurar kommer att utfärdas bara för att höra ljudet av hörlurar, då ingenting kommer att distrahera dig från att lyssna. Andra (öppen) vilken typ av hörlurar är det fortfarande missar den lilla mängden buller från utanför. Detta gör att det låter mer realistiskt än i slutna hörlurar. Men på samma gång, kan ljudet från hörlurarna, hindra eller ens irriterande effekt på andra.

Ansluta hörlurar

Trådlösa headset ger handlingsfrihet, men ljudkvaliteten på nizheNaushniki varierar också enligt principen om signalöverföring – trådbundna och trådlösa. Till fördel för hörlurar, där ljudet kommer från tråden är den höga kvaliteten på ljud, den mindre samma – de rörelser och tvång av trådar, vilket begränsar din rörelse av dess territorium i längd. Trådlösa hörlurar tillåter dig att röra sig fritt, att ge fullständig handlingsfrihet. Men på samma gång, är ljudkvaliteten mycket annorlunda från de kvaliteter som ger trådbundna hörlurar, och till det sämre. Förutom allt detta, kostnaden för trådlösa hörlurar är mycket högre än värdet av analogier, men med trådarna. Sända en signal till trådlösa hörlurar som gjorts av IR eller radiosignal. Vad är skillnaden? Anslut hörlurarna via en infraröd signal ger bättre ljudkvalitet än radionaushniki. Men samtidigt, hörlurarna fungerar på avstånd upp till 8 meter från sändaren. Och om på vägen mellan hörlurar och signalkällan har inga hinder (dvs., sitter i ett annat rum lyssnar på musik fortfarande inte släppt). Area action radionaushnikov mer (upp till 100m), men mottagningen är inte alltid tydlig, kan vara «hål». Men om du gjorde väljer att bara köpa ett trådlöst headset, bör man vara uppmärksam på deras mat – Batteriet ska räcka för en lång tid att inte behöva ta ut varje dag. Det mest bekväma är de hörlurar, som debiteras direkt till sändaren.

hörlursuttag

Setet levereras med en universell hörlurar adapter för mmOtnositelno 6.3 anslutningar, är det så enkelt. Det finns två grundläggande typer av kontakter för anslutning: 6,3 mm / 3,5 mm. De flesta hörlurar och den personal som arbetar med 3,5 mm-kontakter. Men den första kontakten inte kan kringgås genom festen så jag rekommenderar att köpa generiska hörlurar som stödjer två typer av kontakter. I en sådan komplett uppsättning hörlurar i en kopplare för att ansluta kontaktdonet 6,3 mm.

Bekvämlighet och komfort hörlurar

Bekvämlighet är ofta den avgörande faktorn när man väljer naushnikovNavernoe, är bekvämlighet ofta den avgörande faktorn när man väljer hörlurar. Eftersom de hörlurar som ramlar ur öronen – det är inte hörlurarna. Därför, när du köper hörlurarna i butiken är deras första exempel, kolla noga, om de inte faller, och om de ska stanna fast i öronen.
Om du är svårt att hitta hörlurar som inte skulle gnida öronen och de är välskötta, är det värt att tänka på att köpa overhead hörlurar. Om du är en stor overhead hörlurar, även här finns det vissa nyanser. Först är det vikt, även om det i händerna på dem som de inte verkar vara tung, efter flera timmars lyssnande till hörlurarna kan vara väldigt trött på ditt huvud. Det andra, denna typ av hörlurar ofta skadar håret, så jag rekommenderar att du använder en modell med ett band öra, placerad bakom nacken.
Separat identifiera populära idag hörlurar med originell design, en form som gör att klamra sig fast i nacken, kan lyssnaren dig inte om vilda hår, sätta på baksidan fälgen.
Jag vill också säga att volymkontrollen eller en anständig längd av tråd kan underlätta ditt liv.
Dessa var de frågor om enkel hörlurar. För att komma från att köpa en bra ljudkvalitet, måste du tittar noga på egenskaperna hos de hörlurarna.

frekvensomfång

Detta är den första sak att tänka på när du väljer headset, på grund av deras frekvens direkt påverkar kvaliteten på ljudet.
Därför är det föredragna hörlurar, egenskaper frekvens som ligger inom gränserna för 20-20000 Hz. Detta gör att du kan njuta av detta ljud utan att skära låga eller höga frekvenser. I vissa av egenskaperna hos de hörlurarna kan ses den övre gränsen för frekvensen 20000 Hz är mycket större. Men detta bör inte engagera dig på något sätt, låter allting bättre frekvens inte hörbar för våra öron.
Också uppmärksamma diametern på membranet. Det är hörlurar-liners betydligt sämre än de som placeras på huvudet. Som den första diameter mindre än 12 mm, är det en betydande negativ inverkan på ljudkvaliteten. I det förflutna, kan det nå en diameter på 30-35 mm, vilket gör att du kan öka basen och göra sig ett mycket renare ljud och uttrycksfull.

känslighet

Detta är en viktig egenskap vid val av hörlurar, eftersom det direkt påverkar ljudstyrka. Den mest relevanta för insatser, samt hörlurar, satte på hans huvud, som redan ger en bra volym.
När du köper hörlurar rekommendera att köpa enheten med en känslighet på minst 90-110 dB. Detta kommer att säkerställa en bra volym, även i en bullrig gata. Det är också värt att notera att, vid användning med olika enheter kan ha olika hörlurar ljud. Till exempel, hörlurar, som verkar vara väl spelas på spelaren när du ansluter till en stereoanläggning, kan du besviken.

motstånd

Bra att veta att ett sådant motstånd och att den påverkar. Produktionen motstånd av produkten måste överensstämma med motståndet i hörlurarna. Om tvärtom, kommer de att spela tystare dess kapacitet. De flesta maskiner är konstruerade för 16 ohm, sanningen, finns på 32 ohm, men detta är sällsynt. Hörlurar har högklassig motstånd till 200 ohm och uppåt. Ju större detta värde, kommer de tystare, högkvalitativa hörlurar låter med samma känslighet. Hörlurar med hög motståndskraft att spendera mer energi, så tänk – när den används med en spelare om du har tillräckligt med mat för kortare tid. Också att inte använda hörlurar med en liten resistans i ett par kraftfulla stereo – sådan «öron» bara inte hålla en alltför stark signal.