största platt tv – bara 1 alternativ

Den mest effektiva platt-TV-vad mycket mer kan en kille vill möjligen att titta på sport på att en stor, anmärkningsvärt platt-TV? Vilka extra kan en kvinna vill ha än en stor platt skärm som låter henne njuta av hennes favorit filmer och pratshower? Svaret är, du gissade rätt, en platt-TV! Nästan varenda modern platt-TV är HDTV-klar, och även när du inte prenumererar på HD-tjänster eller få HD-sändning signaler får du ett generellt drastiskt större bild än med en äldre röret eller projektion tv. När du inte redan vet, det finns också bara en liten erkänd verklighet bland “icke-datanörd”. Frasen “platt-TV” är mycket tvetydig, eftersom även den gamla modellen röret TV (mot slutet av deras popularitet) hade skrutit “platta” skärmar (dvs liten eller ingen böjning på TV: ns hörn). Att förstå detta kan få dig att låta en hel del wittier om platt-tv är än individer möjligen kan ha dock! Ok, inte mycket mer trivia och vidare till fakta!

Platt-TV (ok jag bara brutit min personliga regel jag vet, men vi kommer att gå med det, eftersom där är det mest normalt går in i en world wide web-sökning) är verkligen revolutionerande jämfört med TV-tals gamla. Låt oss bara säga att de är ett enormt steg över tidigare typer av TV. Framåt, skulle du vilja det mest effektiva platt skärm på marknaden till bästa pris, inte du? Den “bästa” TV är egentligen ganska subjektiv-baserade en hel del mycket mer om personliga åsikt / corporate-yttrande. Detta är på grund av att du kommer att hitta så en hel del LCD och plasma-TV finns där ute som är så avancerad och av högsta kvalitet som förträngning urval av 1000-tals platta skärmar kan vara en svår uppgift!

Den allra bästa platt TV. Okej, har vi kunnat konstatera att de är allvarligt “platta”, och vi har konstaterat att du hittar så en hel del märken och så en massa alternativ. Så här för att hjälpa dig att begränsa urvalet, kortfattat, är verkligen en genomgång av fördelar och nackdelar med LCD-TV och Plasma-TV:

. Den mest uppenbara pro av både LCD-och plasma-TV är deras slanka form-vilket gör dem mycket mångsidig i där du har möjlighet att placera dem.

. Plasmor levererar normalt ett bredare synfält kapacitet än LCD: s (dvs de som sitter mycket mer åt sidan ändå kommer att få en fantastisk bild som de direkt framför), och LCD: s är i allmänhet mycket bättre än plasma i extra starkt upplysta rum och tenderar att utlösa mycket mindre reflexer på skärmen.

. Plasma TV handskas vanligtvis med kontrastfärger (svart och vitt) mycket bättre än LCD: s, men med nyare LCD: s, är problemet mycket mindre obefintlig.

Som jag nämnde tidigare, den “bästa platt-TV” är normalt engelska för personliga preferenser, säljare rykte, funktioner, etc. Som en chef i ett stort varuhus som säljer HDTV, kan jag säga dig helt enkelt att förmodligen den mest välkända tenderar att vara, utan inbördes ordning: Sony, Panasonic, Sharp och Samsung. Den “bästa”, borde ni så vill, är nästan säkert bland dem också. Ändå kommer du att hitta andra märken som inte bör avfärdas heller, det kan vara ganska konkurrenskraftigt prissatta och skryta ett fantastiskt betyg.