Sony Bravia KDL 46EX402 LCD-TV

Ljudanläggningen fungerar bra, kunde ha tyngd och tydlighet förväntar beviljats ??deras pris. Display brus, även i en av de mest problematiska eller rökig scener, undertrycks effektivt och texturer för toner exempel hud övertyga. Uppleva mindre fokus greppa shower, som till exempel vissa vanliga sändningar definition fotboll, gör Sony Bravia KDL-46EX402 LCD-TV mycket väl. Den nya 46EX402 från Sony Bravia har fått de senaste och bästa egenskaper som varumärket förhoppningar kunde låta Sony Bravia konkurrera med klass A-varumärken.

Vi skulle tycka att det är mödosamt att tro Sony Bravia möjligen kan hitta en bra fast LCD med en fantastisk skillnad under de senaste top notch val, och, ja, det har det. Sony Bravia nyaste samling av tv-apparater är förmodligen det finaste vi någonsin hade sett. Ja, du betalar en kostnad avseende denna KDL46EX402 LCD, men i händelse av att du kan få den extra hit, kommer du att bli rikligt belönad. Bild kanter från högupplösta filmer var skarp, ren och detaljerad. Svart djup är underbart, ser djupare samt mörkare jämfört med alla tv-apparater innan, medan redan nu avslöja nödvändiga detaljerna.

Jag älskade bildkvalitet helt från front och center och har inte kunnat hitta bearbetningsproblem LCD uppvisade hela HQV tester. I de flesta fall din Sony Bravia KDL46EX402 faktiskt uppnår på sina fordringar. Premien bildkvalitet ser överlägsen från typiska titta på avstånd (7 till 15 fot) samt vi knappt upptäckte display bleknar tillsammans med tonen förlust hos många branta visning grader. Sony Bravia säger att du lätt kommer sannolikt att visa högupplöst god materialkvalitet film på upp till 170 grader utan att bilden förlust.

Alla vi älskar modellen och ser med KDL-46EX402 LCD. Även om produkten är faktiskt större i jämförelse med en vanlig LCD på grund av dess inbyggda i canvas, stativet samt ram placeras ovanför toppen av duken ger en riktigt snygg ram. Sony Bravia säkerligen tog en chans här genom sin struktur, och alla anser de sätter företagen pengar på absolut rätt ställe. De avlägsna komplimanger teve med en lika lyxig, trendig design.

Darks förvandlas till en lite dimmig i sidan perspektiv men direkt verkar ganska mättad. Detalj är härligt ljus samt väl lösas trots snabba rörelser, och texturer är extremt realistisk. Ljudanläggning står ut också, låter skarpa, balanserad också organiserad. Det är inte lätt att leverera en sändning grafisk denna storlek, kan dock Sony Bravia 46EX402 LCD gör ett bra hugg. Det är definitivt i huvudsak fri från störningar och har förmågan att producera exakta, vackra bilder. Vi misstänker att anti glare tekniken meddelade att TV-skärmen gör nästan alla svaghet svårigheter med färgtonsjusteringar och off vinkeln ser. I handling, är LCD bildkvalitet precis speciell.

Oavsett vad filmen visas hittar du sakta nedbrytning av svarta grader och även kontrast från sidan observera vinklar som börjar på 5 grader. Färglägg detaljer hade varit högt men ingen överväldigande med högkvalitativa filmer. För varje LCD även om vi är mycket mycket imponerad när du använder Sony Bravia KDL-46EX402 LCD kapacitet. Den högupplösta bilden från Blu Ray tillsammans med Broadcast hög kvalitet slutade skarpa, bländande och underbart som alltid, men tyvärr bilden inte ser så stark som några av de mer effektiva bilder vi har tittar på nyligen.