samsung ln32b360 32 tums LCD-TV – underbara funktioner

Samsung LN32B360 32 tums LCD-TV är verkligen en stor skärm HD LCD-TV. Den levereras med 720p upplösning, två HDMI-anslutningar, 1-komponent och en komposit video anslutning. Bilden är bättre tack vare en 30,000:1 kontrast, en 6ms responstid komplett med Wide Color Enhancer 2-teknik. Ljudet hög kvalitet är lika bra med två 3W högtalare knytas nära botten på TV som får hjälp av SRS TruSurround HD som erbjuder virtuellt surroundljud från bara två högtalare.

De LN32B360 levererar HD högkvalitativa bilder som innehåller mer än sex gånger tydligheten och detaljer än vanlig tv. Tack vare Wide Color Enhancer II färgen och mättnaden i bilden förstärks. En extra spelläge presenteras möjliggör för större kontrast mellan färgerna som ger dig övertaget i på internet gameplay.

Som nämnts Samsung har ett kontrastförhållande på 30,000:1 betyder nivåerna av kontrast och ljusstyrka ökas till nya höjder. 1 av de viktigaste fördelarna med denna funktion är att de mörka och ljusa scener i TV-program och filmer är bättre och du kan tydligt se det innehåll som visas.

Den Samsung LN32B360 32 tums LCD-TV bildbehandlingsenhet kallas Wide Color Enhancer och är i sin andra generation. De visade bilderna är mättade med imponerande naturliga färger på grund av den förbättrade anställd färgpaletten. Dessutom blues, gröna och röda stärks för att tillhandahålla ytterligare djup och intensitet i normalt dystra livlös innehåll.

Spelet läget förbättrar ditt spel möter, levererar det jämna rörliga bilder, ökar detaljer och hjälper till att producera ljud som är av högsta kvalitet, tydliga och kraftfulla.

Samsung LN32B360 utnyttjar SRS TruSurround. Denna teknik levererar den mest effektiva virtuellt surroundljud närvarande ute. De två integrerade högtalare i TV ger förbättrad lyssnarupplevelse möte som du helt fördjupa dig själv i ögonblicket.

Ett kritiskt inslag i varje TV är svarstiden av pixlarna, med detta menar jag den tid det tar för pixlarna att byta färg, desto snabbare de ändra smidigare och mer definierat din bild kommer förmodligen att vara. Svarstiden mäts genom att registrera hur lång det tar 1 pixel att byta från helt vit till helt svart och sedan tillbaka till helt vitt igen. Svarstiden på denna TV är 6ms som är uppe med de snabbaste i branschen, ger en exceptionell bild möter

Samsung LN32B360 erbjuder PC-kompatibilitet som tillåter TV också köras som en monitor med ut kompromissa på bilden hög kvalitet, som vissa TV kan göra. Dessutom TV överträffar de flesta skärmar, vilket ger en ökad ljusstyrka, en snabbare svarstid, högre upplösning tillsammans med en större skärmstorlek.

Allt som allt av Samsung LN32B360 32 tums LCD-TV erbjuder ett fantastiskt möte bostad visning oavsett om du tittar på TV, tittar på en HD-film eller spela ett spel på din PS3 eller på din dator. Samsung kan utföra de flesta av de uppgifter som du har en TV och extra. Utgångspriset är rimligt och kan fås för runt $ 500, ett lågt självkostnadspris för en TV med så markant effekt.