Njut av överlägsen information i alla de ljusa och mörka scener med Samsung 52-tums LN52B720 LCD HDTV

Den märkbara faktorn 52-tums Samsung LN52B720 LCD HDTV är skarpa 1080p bild och fantastisk touch av färg design. Den anmärkningsvärda 150,000:1 dynamiskt kontrastförhållande ger mest orörda vita och djupaste svärta. Komma online-resurser från Yahoo ger dig en smidig och snabb rörliga bilder, tack vare Auto Motion Plus genom en enkel beröring knapp från Samsung LN52B720. Samsung LN52B720 har alla funktioner som kan krävas för att överraska dig i varje steg.

Den enastående och exceptionellt kontrastförhållande har väckt denna LCD-TV på en ny nivå. Dess ljusstyrka och kontrast gör att du kan titta på filmer kommer till liv med överlägsen information i alla de ljusa och mörka scener, och kommer att erbjuda en mer realistisk och skarpare bild. Den presenterar Samsung LN52B720 1080p full HD-upplösning ger enastående skärpa med skarpare, överlägsen och skarpare detaljer image. Medi@2.0 är en annan unik egenskap hos denna TV som låter dig ta emot innehåll via Yahoo och andra widgets tv från internet på skärmen. Dessutom kommer den inbyggda Content Library lagra förinstallerade fitness övningar, matlagning recept och mycket mer. Plus, kan du bereda dig fjärråtkomst till personliga media på din dator med DLNA CERTIFIED-anslutning som gör att du ladda ner video, musik och foton. Slutligen, kan du enkelt och snabbt ansluta en digitalkamera eller ett USB-minne med USB 2.0 multi-media center.

Andra anmärkningsvärda funktioner i denna TV är, Wide Color Enhancer3 som optimerar en viss färgs nyans som resulterar mer naturlig återgivning av färger. PIP eller Picture-in-Picture möjliggör simultan och bekväm visning av video-och TV-program eller PC-källor innehåll. Game Mode skärper bilden, förstärker mörka områden, påskyndar bildbehandling svar och förbättrar dina spelljud. För att förstärka de speciella egenskaperna hos ett spelsystem, kan bilden och ljudkvaliteten optimeras genom att trycka på en knapp. Auto Motion Plus 240 Hz kommer att göra dina actionfyllda filmer och sport mer verklig än någonsin genom att praktiskt taget ta bort någon rörelseoskärpa och genom att skapa mjuka övergångar mellan ramar, vilket otroligt tydlig bild, oavsett hur snabb handlingen är. Dessutom snabb responstid på 2ms minimerar suddiga snabba åtgärder i sportprogram.

Samsung LN52B720 LCD HDTV avancerade LCD-teknik kan du njuta av naturliga hudtoner, skarpa bilddetaljer, levande färger och bra detaljer skugga. Den exklusiv touch färg design ger en antydan av träkol grå färg blandas perfekt i den konventionella piano svart ram. Med denna unika kombination, är detta eleganta TV erbjuder ett konstverk utseende som komplimanger alla vardagsrum. ENERGY STAR komplimang av denna TV säkerställer hjälpa miljön genom att använda mindre energi och sparar pengar. För hemmabruk är denna TV täckt med en 1 år delar och arbete garanti och 90 dagar för kommersiellt bruk, med snabb hemservice. Boxen innehåller 52-tums Samsung LN52B750 1080p 240Hz LCD HDTV, Program-CD, fjärrkontroll, strömkabel, garantikort / säkerhetsguide, putsduk, instruktionsbok och stativ / hårdvara.