icarol är byggd speciellt för behoven hos ideella hjälplinjer

Det finns många “off the shelf” eller “hemmagjort” Customer Relationship Management (CRM) system, och vissa skulle sannolikt göra ett adekvat jobb att spåra dina kunder.

Mest dock inte är speciellt utformade för att möta behoven hos ideella hjälp lines.There finns en mängd skäl till varför iCarol skulle vara betydligt mer fördelaktigt för de särskilda behoven hos hjälplinjer som ditt:

Volontär-orienterad gränssnitt – kraftfull och intuitiv.

Generiska CRM-paket är avsedda för vinstdrivande företag som betalar sin personal och kan tvinga dem att använda vissa redskap, och ger långvarig och återkommande utbildning för dessa verktyg. De gör avvägningar i favör av komplicerade skärmar och beteenden, snarare än användarvänlighet. Om en person inte (eller inte) lära sig att använda systemet i alla dess detaljer, kan deras chef tilldela dem eller slutar sin anställning.

Som jämförelse har iCarol utformats och dokumenteras i varje avseende att vara mycket lätt att använda, även för dator nybörjare, medan det fortfarande är extremt kraftfull. Denna “intuition” har vässats genom användning under mer än fem år och med över 14.000 verkliga frivilliga som använder det på en stadig grund. Vi hör rutinmässigt berättelser om äldre frivilliga som aldrig använt en dator innan, men snabbt lärde iCarol och fortsatte med att göra e-post med sina barnbarn på grund av den komfort som de fått från iCarol. Vi är säkra på att bland din volontär bas du har ett stort antal sådana dator noviser som är där för att tjäna som ringer, inte lära sig att använda en komplicerad programpaket.

Inbyggd bästa praxis från ideella hjälplinjer runt om i världen.
För att få en generisk CRM anpassad för att fungera tillfredsställande för du kommer att ta en omfattande grundutbildning och fortlöpande ansträngningar från dyra och högt utbildade experter – som är programvara experter, inte ideella hjälplinje experter. Så du måste göra det mesta av det hårda arbetet med att planera hur du vill att det ska fungera, kommunicera det tydligt att dessa experter, sedan väntar medan de förhoppningsvis genomföra vad du vill. Om den inte uppfyller dina behov, har du fler och fler cykler av revision, kommunikation, väntan och genomförande. Däremot tjänar iCarol laget bara ideella hjälplinjer – inte bara det redan har mycket raffinerade funktioner som matchar hur byråer som ditt arbete, fortsätter den att växa och utvecklas på grundval av vår dagliga kontakt med befintliga och nya kunder runt om i världen . Det kommer att fungera bättre när du först driftsätta och kommer fortsätta bli bättre även om du inte aktivt be oss om förbättringar. Och när du frågar efter förbättringar, innebär vårt kunnande i att arbeta med byråer som ditt vi är mycket mer benägna att verkligen förstå vad du frågar efter.

Integrering av många nödvändiga funktioner hjälplinje, inte bara en eller två.

Ett generiskt CRM egentligen bara tjänar en del av vad du gör: spår klienter och samtal log. Med lite hårt arbete, kan du lirka in den i att göra några andra saker, men troligen inte mycket väl. Däremot är iCarol avsedd att tjäna dig i ett helt spektrum av vitala funktioner utöver detta, som volontär och personal management, online-skift schemaläggning, resursdatabas och remisser, messaging (som live chatt, e-post och SMS), och diagram och rapporter. Det är en intuitiv programvara paket, inte fem eller sex fristående eller stenlagda-ihop paketen, för att driftsätta, träna på, använda och underhålla. Som väl, har vi redan byggt och distribueras funktioner som gör det enkelt att sticka ihop fristående gren-nivå iCarol system i regionala och nationella nätverk för att underlätta kontrollerade datadelning och rapportering. Och vi kan integrera med andra existerande paket som du kan ha, liksom service Finder.

Ökad känslighet för sekretess.

Vi är mycket medvetna om hur viktigt skyddet av dina uppgifter är. Det är därför vi ta extrema åtgärder för att göra det, som omfattas iCarol till daglig elektronisk tredje part säkerhetsgranskningar, och kryptera känslig information om uppringaren ända in i vår databas. Även våra tekniker kan inte se eller läsa denna information utan din tillåtelse.

Så även om den generiska CRM erbjuds helt gratis licensiering, istället med iCarol du skulle få ett system som är mycket mer sannolikt att omfamnas av dina befintliga och nya volontärer, trimmad till ditt sätt att arbeta, möter ett mycket bredare spektrum av din verksamhet behov, är bättre utformad för att skydda dina data från obehöriga ögon, och återspeglar bästa praxis i ideella hjälplinjer runt om i världen. Dessa betydande fördelar kommer att leda till bättre service till dina samtal, högre volontär behålla, och en lägre kostnad och tid att genomföra (antingen via direkta kostnader som betalas till externa experter, tid som spenderas av intern tjänstemän, eller en kombination av båda).