Canon EOS Rebel K2 med 28 90 objektivet 35mm filmkamera

Här kommer en chans för dig att uppfylla dina kreativa önskningar. Uppdatera ditt liv med en fart genom att spåra dina medfödda instinkter för fotografering genom att klicka utmärkt snaps. Av denna anledning, ger marknaden dig med digitalkameror. Men om du tror även att inte tillfredsställa dina instinkter, så kan du gå vidare och köpa en filmkamera. Det kommer att leverera utmärkt snaps med förväntad precision. Canon har alltid ristat sitt namn bland de bästa produktion hus som producerar digitala kameror. Dess filmkameror levererar även hög slutet, bra kvalitet erfarenhet att företaget? Rykte talar om.

Viktiga funktioner

Canon EOS Rebel K2 med 28 90 objektivet 35mm filmkamera är en SLR-kamera med ett 35 mm film. Den kommer inte med ett zoomobjektiv. För att kunna utföra sin verksamhet, behöver den 2x3V litiumbatterier. Den är utrustad med autofokus och manuell fokus, tillsammans med ett fokus lås. Det är möjligt med sju fokus punkter. Den har också funktionen automatisk exponering. Canon EOS Rebel K2 med 28 90 objektivet 35mm filmkamera har också utbytbara objektiv. Det kan ta 1,5 bilder per sekund, en siffra mindre jämfört med vissa andra modeller i sin klass. Det är möjligt med tre ljusmätningslägen. Detta inkluderar, evaluerande ljusmätning mittvägd och Utsnittsmätning lägen.

Användarvänlig aspekter

Canon EOS Rebel K2 med 28 90 objektivet 35mm filmkamera har en robust kropp med en vikt på endast 367 gram. Som ett resultat, kan du ta med den överallt att klicka bra bilder. För att få bra snaps i ogynnsamma inställningar, är det möjligt med vissa förinställda scener eller transportsätt såsom landskap, makro, natt, sport, full auto, och porträtt. Canon EOS Rebel K2 med 28 90 objektivet 35mm filmkamera har också några manuella fotograferingslägen som Program Shift, bländarförval, Shutter Priority och helt manuell.

veta mer

Canon EOS Rebel K2 med 28 90 objektivet 35mm filmkamera är aktiverad med en Rögödereduc alternativet. Denna funktion gör att blixten avge en explosion av ljus innan bilden tas, vilket begränsar eleven i ditt ämne, som i sin tur inte tillåter den röda färgen som visas i bilden. Bortsett från detta har den en gång flash återvinning av 2 sekunder bara. Som ett resultat, kan du dra slutsatsen att det fungerar på ett bra hastighet.

slutsats

Denna Canon SLR kamera kommer från en känd produktion hus. Som ett resultat, kan det vara lätt åberopas. Du kan hitta sina inställningar och funktioner är lätta att använda.