vilka är de bästa liktorn spjälor samt protectors

Vad är en liktorn? Det är en utvidgning av det gemensamma på basen tar stora tå. Detta kallas metatarsofalangeala (MTP) gemensamt. En liktorn utvecklas när vävnaden annars benet på leden tar den stora tån blir dåligt.

Om du har något beslagta här indikatorerna du har en liktorn: massiva tå element mot den andra tån, rött, valkiga hud på den inre utkanten av den stora tå, benig bula på externa ta stora tå, tå eller joint obehag som är värre när skorna vanligtvis bärs.

Dessa kan alla vara tecken på att du har konstruerat en liktorn. Bunions kan vara mycket smärtsamt. De kunde göra kör annars sätt gå mycket svårt. Detta beror på att benet ligger vid faktor som tån möter foten rör sig utåt från vari den borde vara. Smärta samt inflammation orsakas ofta av detta ben trycker mot skon.

Du kan förkunna smärtsamma liktornar om du bär tajta, smala-rättning skor som höga klackar. Vissa alla är mottagliga för att sprida en liktorn på grund av deras genetiska makeup. Bunions skulle spridas om din fot ben är oftast onormalt, när du har platta fötter, om du drabbas av artrit, motsatts när du har haft en fotskada.

Hur organiserar du sparka liktorn smärta? Om du är drabbad av liktorn smärta du kommer att vilja överväga att använda en liktorn skena annars beskyddare. De kan stöd åtgärda många av ömhet du känner liksom Hjälp höger sko trycket.

Liktorn spjälor else sätt beskyddare tjänsten sköter foten mot stötar, vibration, liksom blåsor. De minskar friktionen vilket gör att avvärja blåsor. Vissa tjänster att återfukta liktorn liksom. Detta gör det möjligt att mjuka upp utsidan också hindra ärrbildning.

Vilka är faktiskt den bästa liktorn spjälor else sätt beskyddare? Det finns oftast många att välja, tre gripa den finaste är Silipos Gel Bunion Protector, den Silipos BunionCare Gel Sleeve, och ProCare Bunion Splint. Om du lagt lågt med liktorn smärta, är varje av dessa hängslen ideal.

Målen dessa poster hoppas uppnå genom deras användning är: att skydda liktorn vid den tiden även efter liktorn kirurgi, minskar lusten för antiinflammatoriska läkemedel, minska smärtsamma symtom och sjuksköterska första MPJ funktionen.