rakapparater omdöme upptäcka de bästa rakapparater endast you_

Philips Norelco rakapparater

Nu när ni pratar om roterande rakapparater, har Philips Norelco bekräftat sin behörighet genom åren. Det har varit i personlig vård branschen i mer än 50 år. Framför allt började det verksamhet sedan 1939 men vann marknaden endast 1951 vid införandet av sin dual head rakapparaten. Sedan introduktionen, producerade företaget flera rader av elektriska rakapparater som serie 6000, Serie 7000, Serie 8200, Senso Touch, Senso Touch 3D, Arcitec och Nivea for Män upplaga.

Braun rakapparater

Söker efter exklusiva folie rakning metoden? Braun har blivit känd för långt mer än fem årtionden av att skapa högkvalitativa rakapparater. I särskilda, gjorde 1950 vägen för den allra första innovationen på Braun rakning teknik därför S-50 designen lanserades 1951. Genom åren har det extra mycket mer och långt mer progressiva skapelser på sin produkt linje såsom Series en (blygsam rakapparat), Serie tre (mild men ändå svår rakapparat), Sekvens 5 (konturföljande rakapparat), Serie 7 (effektiv rakapparat), och Cellular Shaver (bärbar rakapparat).

Panasonic rakapparater

Erbjuder lika omfattande urval av enheter folie rakning är Panasonic rakapparater. I synnerhet har företaget firade också sin gyllene år som lätt kan bevisa sin trovärdighet. Inte konstigt att det har skapat ett imponerande urval av rakapparater. Dessa inkluderar ES-serien, ES-LA-serien, Quad Flex, och mer. Top funktioner inkluderar de skarpaste nanoblades, snabbast linjär motor, virvelreningssteget system, våt / torr operationer, etc. Och du kan hitta alla dessa på främsta modeller minutiöst utvecklad för avancerade rakning krav.

remington rakapparater

Skulle du vara intresserad av extravaganta rakapparater sortiment, kan Remington erbjuda. Det har funnits på marknaden sedan 1937 vid införandet av Remington Model E. Genom åren har det producerats många olika rakapparater samlingar såsom folie rakapparater, roterande rakapparater och självrengörande rakapparater. Alla dessa är lika integrerad med speciella egenskaper och funktioner exklusiva till tillverkaren varumärke som dess miljövänliga rengöringssystem. Vem vet, kanske Remington bästa elektriska rakapparater extravagant variation leder dig helt enkelt till din mycket efterlängtade rakning kompis?