prylar och Gizmo s – mp3-spelare och DVD-skivor

Marknaden för hemelektronik har vuxit enormt under de senaste tio åren. Numera är någon utan den senaste mp3-spelare eller iPod bor i princip i stenåldern!

Du kan fråga om denna tillväxt i efterfrågan på de senaste prylarna är en bra sak! I min mening är det en stor sak och jag kommer att beskriva varför jag tror att detta i följande punkter!

alla älskar musik direkt?

Idag, MP3-spelare och MP4-spelare är tillgängliga för nästan alla på en mycket låg kostnad. Den ökade tillgången på billiga mp3-spelare gör nästan alla kan lyssna musik på språng! Numera överallt du slår människor njuter sina låtar på sin iPod!

Videochatt – Vägen framåt?

I det förflutna, var samtal med familj och vänner som bor utomlands eller i en annan stad begränsas till telefonen. Nu, med tillgången på billiga webbkameror och mikrofoner nästan vem som helst kan prata ansikte mot ansikte med familj och vänner överallt i världen!

Internet på väg?

Förut fick världsomfattande information eller erfarenheter att dela på internet begränsas till datorn. Eftersom utvecklingen av smartphone, kan du komma åt Internet från nästan var som helst – att hålla kontakten socialt har aldrig varit enklare!

Jag känner den nya högteknologiska kultur är fantastiskt! Information kan delas och erhållas snabbare och multimedia kan avnjutas var som helst! Enligt min mening, Prylar och Gizmo, MP3-spelare och MP4-spelare är vägen framåt!