Panasonic HDC-sd80k videokamera recension

Panasonic HDC-SD80K high-definition SD-kort videokamera är utrustad med 16 GB minne, eller mer än tillräckligt för cirka tre timmars kontinuerlig videoinspelning. Du kommer snabbt att märka att om du använder din SD80K under långa perioder Videografi att det är meningsfullt att uppgradera din flash-minneskort på minst 32 GB. Den SD80K hanterar alla tre typer av flashminne, standard SD, SDHC och SDXC nyare. Om uppgraderingen gör det, skulle vi föreslår att du använder kortet XC minnet eftersom det ger dig upp till 32 GB lagringsutrymme och om du glider ut det ursprungliga kortet och sätt i en XC-kort plus en sekundär XC-kort, kan du få tillgång till 64 GB videominne. Det borde ge dig upp till 12 timmar video.

Den SD80K har haft några större hårdvara och uppgradering av programvara. Till exempel ger den uppgraderade Intelligent zoom programvara du en 42X zoom. Detta är en allvarlig zoom figur och på de avstånd vi talar om, kan du finna att en enkel handskakning eller rycka kan översättas till större oskärpa. Istället Intelligent Zoom, försiktigt prover de stora områden av intresse i bilden, och som arbetar med autostabilization rutin, som också har uppgraderats, ger dig bilder som är rocksteady utan spår av oskärpa.

I själva verket kommer du att finna att dina huvudämnen är i fokus, medan bakgrunden förblir i någorlunda bra fokus med skarpt definierade kanter. Du hittar också att programvaran omarbetningar i SD80K arbetar med era undersåtars hudton så att du inte bara får bra övergripande färgkvalitet, men hudtonerna ser naturliga och några fläckar, såsom rynkor eller ärr är mjukt tas ut av bilden så att dina motiv ser bättre ut.

Den SD80K är allas idé om exakt vad en Handycam ska se ut. Den är liten på 7,4 med 5,4 med 3,8 inches, väger in på 6,7 gram. Och, den har en 33mm zoomobjektiv tillgängliga så det ser helt rätt. Detta är tack vare det som Panasonic kallar sin Hybrid OIS-systemet. Som nämnts en rad sensorer och gyron arbetar tillsammans med Crystal Pro motor som driver SK80K så att din handhållna videor förblir stabila och skarpa även vid hög zoom upplösning.

The Crystal Pro Engine behandlar stora mängder data så att dina skarpa bilder och high-definition. Den SD80K körs på upplösning för HD-system 1920 med 1080 så har du en videoenhet som sätter ut full HD-video som kan delas med andra enheter med rätt interface kablar (HDMI).

Intressant, har Crystal Pro motor uppgraderats till så att nu inte bara det styr oskärpa som kan förekomma eftersom själva kameran skakar i en allmän båge (vänster till höger, upp till ner), men det har lagt full kontroll av platta oskärpa kapacitet, återigen från vänster till höger och uppifrån och nedåt, så att alla möjligheter till urvattning vid långa brännvidder minimeras.

En annan förbättring, beviljade det är tekniskt så att de flesta människor inte kommer att märka det, om inte dina ögon kan fånga mycket skarpa oskärpa i bakgrunden är att Panasonics teknik besättningen har uppgraderat sin algoritm brusreducering så att dina bilder kvar i skarpt, tydligt fokus och att även i svagt ljus potentialen för buller intryck minimeras så att dina bilder, igen, förblir skarp ..

Att Crystal Pro Engine mjukvara har förbättrats kan lätt ses i långa handhållna inzoomade bilder där du ser kanterna på inte bara dina ämnen, men de omgivande områdena förblir också skarp med trogen färgåtergivning.

Oavsett om du fotograferar i automatiskt läge i ett av de automatiska lägen tillgängliga för dig – Sport, Porträtt, Svagt ljus (endast i rörelse-läge) spot ljus, snö, strand, solnedgång, fyrverkeri, landskap, natt landskap eller Natt Porträtt, du ‘ ll hitta SK80K kapabel på alla sätt. Att den är klar för låg-ljus redan från början är tydligt från 32,7 mm optik som finns tillgänglig.

Med allt detta videography tillgänglig, är det skönt att veta att du fortfarande kan skjuta en standard 3 MP stillbild, eller dra en ur en videoström som du ser i den 2,7-tums inramning betraktaren som fälls ut från sidan och som kan faktiskt vändas 180 grader. Det är en fin touch i en HD-videokamera som är fullt av trevliga handen inklusive förmågan att producera high-definition video i en av de minsta enheter på marknaden.