Panasonic DMP-bd65k blu-ray-spelare recension

DMP-BD65K är en av de nya Blu-ray spelare modeller Panasonic introducerar oss i år. Mycket lik den DMP-85k, också i år, men med några viktiga skillnader. En är den lägre prislappen på DMP-BD-65k. Panasonic tidigare har kritiserats för sin brist på Wi-Fi och Netflix streaming. Frågor som de försöker fixa med årets modeller.

Utformningen av Panasonic DMP-BD65K är mestadels samma som tidigare modell spelare. Det är några vad eleganta ser och i linje med Panasonics insatser för att förbättra miljön, har spelarna dimensioner skalats ner. Den levereras med en funktion som kallas Viera Link Eco funktion som automatiskt slår på / stänga av spelaren beroende på statusen på din TV. Vidare hjälpa miljön genom att spara och bevara energi.

Video Kvalitet: Panasonic DMP-BD65k har utmärkt uppsättning funktioner som hjälper dig att få bästa möjliga bild. Du kan ansluta spelaren via följande anslutningar: HDMI, komponentvideo eller komposit video utgång. Du kommer att få 1080/24p uppspelning på Blu-ray-skivor och DVD-uppkonvertering för 1080p uppspelning. Tillsammans med dessa bildbehandling funktioner som 3:02 / 2:02 Pull-Down Progressive Processing, xvColor och High Precision 4:04:04 får du Panasonics unika PHL Reference Chroma Processor Plus. Denna kvalitet bildbehandling teknik håller färgerna original och skarp och tydlig, genom att återge färgdata med dubbelt riktigheten i normala system.

Ljudkvalitet: Audio anslutning till DMP-BD65k är genom följande: HDMI, Analog ljudutgång (2ch) och optisk ljud. Det har interna ljud avkodning för Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio. Förutsatt att du med bra ljud. För att förstärka denna stora ljudet du bevisat med funktioner såsom Night Surround Mode Dialogue Enhancer och 96kHz Surround Re-master. Det senare förbättrar ljudkvaliteten på cd-skivor kan kvaliteten på flerkanaligt ljud finns på blu-ray-skivor och DVD-skivor.

DMP-BD65K är Wi-Fi “Ready, vilket innebär att du kommer att behöva en Panasonic 802.11a/b/g/n trådlös USB-adapter om du vill dra nytta av detta drag. Detta säljs separat bilda spelaren. Du annat alternativ är att ansluta till Internet via Ethernet-port. En internet anslutning kan du använda Viera Cast. Viera Cast ger tillgång till online-streaming tjänster där du kan titta på filmer, lyssna på musik, visa bilder eller få information. Tjänster som kan vara tillgång inkluderar Netflix, Amazon Video On Demand, YouTube, Picasa, Pandora, Fox Sports och Twitter.

Panasonic DMP-BD65 erbjuder Ultra Snabb 0,5 sekunder Quick Start-funktionen gör stöveln upp tider och lastning gånger snabbare. De flesta Blu-ray-skiva kommer att ladda allt från 15 sekunder till 30 sekunder. Att sätta denna Blu-ray-spelare bland de snabbast laddningstiderna för någon spelare.

Proffsen: Panasonic DMP-BD65K är en bra Blu-ray spelare. Du får full HD video och internt ljud avkodning för Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio. Den har en Ethernet-port och är Wi-Fi “Klar” så att du kan komma åt BD-Live-innehåll. Och med Panasonics Vera Skådespelare, en gång ansluten till Internet, kan du komma åt Netflix, Amazon Video on Demand, YouTube, Pandora, Picasa, och många fler webbplatser på Internet.

Nackdelar:. Nej DLNA funktion eller internt minne lagring för BD-Live-innehåll (en USB-minne behövs) och eftersom det är Wi-Fi “Ready”, är en trådlös LAN-adapter krävs om du vill ansluta till Internet trådlöst.

Sista ordet: Panasonic DMP-BD65K har en stor uppsättning funktioner, inklusive en lättanvänd installation och är Wi-Fi “Ready”. Det ger utmärkta, tydliga, detaljerade bilder och har interna ljud avkodning för Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio. Och med Vera Skådespelare lägga Netflix och Pandora, har det förbättrats på förra årets modell, DMP-BD60. Med tanke på kostnaden och funktioner i DMP-BD65k Blu-ray spelare, skulle det vara ett bra komplement till någon hemmabiosystem. – Pris du bör titta efter när man köper – Under $ 170,00