lg LCD TFT 17 tums bildskärm [l177wsb]

LCD TFT-skärmar är en modefluga nu dagar. LG är ett ledande varumärke som tillhandahåller elektroniska produkter utformade med senaste tekniken. LG LCD TFT 17 tums Monitor är en utmärkt enhet. Det finns många utmärkta funktioner som ett Digital Fine Contrast ratio (DFC) på 5000:1, widescreen bildförhållande på 16:10 och f-engine bild korrigering teknik. Denna 17-tums (43,1 cm) TFT-skärmen är utformad i svart blank färg och funktioner aktiv matris LCD-display. Den mäter 414,6 x 343,3 x 204 mm (med stativ). Det erbjuder en snabb svarstid på 8 millisekunder, anti-glare skärm med hård beläggning, hög ljusstyrka eller 250 cd/m2, 0.252 mm Dot Pitch och erbjuder maximal upplösning på 1440 x 900 pixlar i WSXGA widescreen-format på 60 Hz. Den visar upp till 16,7 miljoner färger.

Det vore klokt beslut att köpa LG LCD TFT 17 tums skärm. Den är utrustad med många användarvänliga funktioner som automatisk upplösning justering, automatisk justering av ljusstyrka, flexibel höjdinställning, hög kontrast och bred betraktningsvinkel för att dela innehåll.

Vid denna LG skärm, kommer du att få högre kvalitet på bilderna för filmer och spel eftersom den är utrustad med intelligent Auto resolution funktion. Och på grund av dess extremt breda betraktningsvinklar funktionen du en får bättre bild i upp till 160 grader horisontellt och 160 grader vertikalt betraktningsvinklar.

Digital Fine Contrast (DFC) Technology är den finaste egenskap av den senaste LG LCD TFT 17 tums skärm. Tack vare denna teknik, användare får en ljus och skarpare och klarare bildkvalitet. Faktiskt, denna teknik låter bildskärmen justera ljusstyrka och kontrast på svart och vitt på skärmen. DFC funktioner i filmläget. De maximala ljusa bilder och rörliga bilder med olika ljusstyrka visas med maximal tydlighet. Denna teknik ökar också LCD kontrast nivån upp till 5000:1, styr bakgrundsbelysningen och möjliggör automatisk detektering av bildsignal.

Även de smarta funktionerna startas av denna DFC tekniken automatiskt. Det kontrollerar automatiskt den optimala kontrasten för olika program som filmer, spel, animation, TV-program och mycket mer. Vid visning av mörka bilder, verkar den här funktionen för att vara mest användbar. En annan fördel med denna funktion är LG LCD TFT 17 tums skärm använder mindre ström.

En annan utmärkt funktion i LG L177WSB 17-tums LCD-monitor är f-motorteknik. Detta är världens första bild korrigering teknik som införs i LCD-skärmar. Klarhet i bilderna beror på bättre kontrast.

Samtidigt planerar att köpa denna bildskärm, vänligen gör en punkt att läsa Online LG LCD TFT 17 tums skärm översyn för bättre förståelse av anordningen.