den hemliga agenten intill hur alla kan vara en spion

I alla tider har livet sina egna särdrag i fråga om vanor, förväntningar och behov, som ofta är bättre, eller till och med skapas, genom den teknik som vid en given tidpunkt.
Under de första dagarna av tv, till exempel, vem skulle ha trott att man kunde spela spel på sin TV-apparat? Det såg ut som något av denna värld … och nu videospel är överallt!

Tillsammans med tv, videospel och telefoner (som, förresten, föreställde ingen som kunde följa oss i varje ögonblick som de gör nu …), kommer den ökande invasionsförmåga av modern teknik i våra liv.
Men å andra sidan, kan detta invasionsförmåga vändas till en hjälp, eftersom miniatyrisering av mobiltelefon teknik, ofattbar ännu bara 20 år sedan, tar med möjligheten att vända de moderna enheter till en hjälp för din eller ditt företags liv.

Saker gillar miniatyriserade buggar, som hon trodde bara att spionera berättelser i den stora skärmen eller på pressen, eller telefoner spion, som man skulle tro bara James Bond skulle kunna använda, finns numera tillgängliga för alla, och kostnaderna är inte så hög som man kunde tänka.

Till exempel, om du inte är säker på om din fru eller make lojalitet, istället för att behöva spendera en förmögenhet att hyra en detektiv, kan du använda en spion telefon för att spåra din älskade rörelser och lyssna till hennes / hans konversationer.

Om du misstänker att någon stjäl värdefull affärsinformation från dig, med dina rader Office-telefonen eller kontoret själv under ljud övervakning genom miniatyriserade buggar är inte så svårt och kräver inte en så hög nivå av teknisk kompetens.

Dessa är bara ett par exempel på situationer som man kan ställas inför, där behovet av säkerhetsteknik kan uppstå. Lyckligtvis erbjuder internet (en annan enhet som kan ha lät som rakt av George Orwells bok inte så länge sedan) en mängd olika online Spy Butiker där du kan få råd och förslag för dina behov, och köper sådan utrustning till en kostnad lägre än du kan föreställa dig.