billiga hörlurar – full storlek, trådlöst, mid-size

Det är den musik vi älskar och den enhet vi spelar det från. Men, när det kommer till kritan, är den viktigaste aspekten av det hela, hur vi ska lyssna på ljudet. Detta är en värld av musik, och med en värld av musik, det finns hörlurar. Hittills, miljontals människor använder dem. Från lilla Johnny som är sju, till morfar Joe som är sjuttio, kan alla njuta av ett par.

Full size hörlurar är utformade för att passa bekvämt på huvudet på en person samtidigt som extra stoppning för extra komfort. Du kanske inte ser alltför många människor gå omkring med full hörlurar storlek stereo eftersom de använder sina MP3-spelare och iPod. Detta beror full storlek hörlurar är tänkta att leverera full storlek ljud och behöver en källa för att leverera tillräckligt med ström för att producera den. Du kan använda din receiver stereon som din källa och ett trevligt par full storlek hörlurar levererar yttersta, fantastiskt ljud möjligt. Från djup, fyllig bas till skrikande diskant och tydliga mellantoner, det är som en kombination av att vara på en konsert och en inspelningsstudio på tiden. Ljudet som produceras kan lätt orsaka “hörlurar besatthet”, mer känd som någon som lyssnar på musik i timmar på slutet. Men om du har volymen uppskruvad ganska lite, det är alltid bra att inte lyssna för länge under en lång tidsperiod. En super lätt magnesium chassi gör dem mycket bekväma medan 50mm nano-komposit HD-förare pumpar ut ljud som är verkligen fantastiskt. Du kan alltid köpa en 3,5 mm till 2,5 mm hörlurar adapter så du kan använda dem med din bärbara ljudenhet, men ljudet kommer att vara mycket låg kvalitet. Dessa är och alltid kommer att vara bäst med en kraftfull hem stereo mottagare.

Trådlösa hörlurar är perfekt för alla som är ute för att “befria off” tråden. Har du någonsin gått ifrån din stereo mottagare som musiken skär av och ibland spelar alltför högt i hela systemet eftersom hörlursuttaget drogs ut? Vi har alla varit där. Trådlösa hörlurar eliminera detta problem och gör att du kan gå runt fritt. De flesta trådlösa hörlurar senaste många timmar innan en infiltration behövs, då du helt enkelt skulle sätta ner dem på sin basenhet. För alla som är förvirrad över vad en bas laddare är, det liknar ditt hus telefon laddare.

Medelstora hörlurar kan användas med bärbara ljudenheter och hem mottagare stereo. Dessa kan omfatta ett hörlursuttag adapter så du kan enkelt växla från en MP3-spelare till ett hem stereo mottagare eller ens en dator så att du kan lyssna på ditt musikbibliotek som lagras på din dator. Att vara så mångsidig, är medelstora hörlurar förmodligen används mer än full storlek och trådlöst. Prisintervallet kommer att bli mindre också. De får inte leverera ultra starka ljud kapacitet full storlek och sladdlös bekvämlighet med trådlös, men den mångsidighet gör dem värda att köpa. Vissa medelstora hörlurar inkluderar och in-line volymkontroll switch som gör att du kan höja / sänka volymen enkelt och även en in-line mute-knappen för att pausa allt ljud om du måste låta en konversation utan att ta bort dem eller höra något annat för en minut.

Du kan spendera så lite eller så mycket du vill för olika märken och modeller, men det finns alltid kommer att vara riktigt trevliga, billiga hörlurar som du kan köpa för ganska mycket varje musikuppspelningsenhet.