batteriladdare AA-och AAA ersättning

Alla AA och AAA batteriladdare finns i olika former och storlekar, vilket innebär att de kan hålla en mängd batterier. Beroende på användning och personliga preferenser gör skillnaden när du väljer rätt batteriladdare. Har du stora batteri konsumtionsvanor, eller vill du gå igenom några batterier i veckan / månaden. Ju fler batterier du använder fler batterier du vill att din laddare att hålla.

Det finns många olika laddare på marknaden som håller olika mängder av AA-och AAA-batterier samtidigt. Bara för att en laddare kan hålla åtta batterier betyder inte att det kan individuellt ladda ett batteri eller fem batterier. Du måste läsa på förpackningen för att se till att du vet hur det laddar batterierna och hur många kan laddas. Det finns enkel batteriladdare på marknaden, men dessa är inte alltför populära som de är begränsade till ett batteri per laddning cykel. Andra mindre använt laddaren rymmer två batterier samtidigt. De mer populära batteriladdare är de som kan ta ut fyra eller åtta batterier. Det finns även laddare som rymmer mer än så! Det är lämpligt att köpa en laddare som passar dina konsumtionsvanor.

Bara för att en laddare har slitsar som rymmer fyra eller åtta batterier betyder inte att du personligen kan ladda dina batterier. Typiskt, AA och AAA batteriladdare antingen åtala två, fyra eller åtta batterier på en gång. Endast ett fåtal modeller av batteriladdare tillåter att du laddar ett batteri i taget, medan de övriga spåren tom. Var noga med att veta det minsta och högsta antal batterier som kan laddas och köpa laddaren som passar dessa behov.

Batteriladdare har olika adaptrar. Vissa kan vara ansluten till en vägg, en del använder en USB-port, medan andra kan använda en 12V adapter bil cigarett. Om du planerar att resa en hel del så är det rekommenderat att få en batteriladdare som har både en AC-och DC-adapter så att den kan användas i ett eluttag eller i en bil. Batteriladdare kommer ibland med internationella pluggar utan extra kostnad. Detta är bra om du planerar en resa utanför ditt land och du behöver utlopp omvandlare. Se till att den kommer med omformare för det land du besöker. Om du planerar en resa till Australien se till att du har utlopp pluggar för Australien och inte för Europa. Vissa batteriladdare kommer bara innehålla ett utlopp omvandlare, och detta kan vara för ett land du aldrig tänker besöka. Du måste hålla ögonen öppna efter sådana fall.

Denna information bör hjälpa dig att köpa din nya batteriladdare. Läs alltid på förpackningen och titta på funktioner för att se till att de sammanfaller med vad du letar efter. Batteriladdare kan vara ett förvirrande ämne, men när du förstår dem det är verkligen inte så svårt. I slutändan är det upp till personliga preferenser och behov om vilken typ av AA-och AAA batteriladdare du behöver.