användbara tips för bärbara batterier underhåll

användbara tips för bärbara batterier underhåll
Ett. När ingen extern strömkälla situation, om arbetsförhållandena vid mindre än tillfälligt PCMCIA-kortplatsen, föreslås det att ta bort det första kortet för att förlänga batteritiden.

2. Vid rumstemperatur (20-30 grader) för batteriet i den lämpligaste temperatur, kommer temperaturen för hög eller för låg omvärld minskar batteriets livslängd.

Tre. För att ge en stabil strömförsörjning i miljön med hjälp av en bärbar dator, ta ur batteriet för att förlänga batteriets livslängd genom att inte korrekt. ASUS bärbara dator på, när batteriet efter full laddning, kommer batteriladdningskretsen automatiskt stänga, kommer det inte att fylla fenomenet inträffade.

4. Rekommendationer i genomsnitt tre månader att genomföra ett batteri åtgärder makt korrigering.

Fem. För att minimera användningen av antalet batterier

Antalet batteriets laddning och urladdning är direkt relaterad till liv, varje gång laddning, batteriet för att gå i pension ett steg framåt. Föreslår att vi utnyttja extern strömförsörjning,

6. Användning av extern strömförsörjning när batteriet avlägsnas.

Vissa användare ofta flera gånger om dagen Plug Power, och bärbara datorer utrustade med ett batteri, att göra så, större skador på batteriet. Eftersom varje gång tillgång till extern strömförsörjning motsvarar ett batteri, batteri ett naturligt.

7. Elektricitet utmattad efter avgift och undvika Laddningstiden är för lång

Oavsett din bärbara dator för att använda nickel-metallhydrid-eller litium el, måste utmattad efter det laddningsbara batteriet (kapacitet mindre än 1%), vilket är att undvika att den bästa effekten sätt minne. Litium kommer att vara samma minneseffekt, men minnet effekt än Ni-MH litet antal av dem.

8. fredstid försiktighet

Vid användning i fredstid för att förhindra exponering för att förhindra fukt att förhindra en urholkning kemisk vätska, undvik kontakt med metallen batterikontakterna hända.

www.sale-batteries.co.uk