vara redo att har en extra dlp, LCD-projektor eller projektor lampa eller två ungefär som de BP96 00837a

Du kommer att vara inne mitt titta på stora finns på din bakprojektion HDTV tillsammans med dina kompisar när bilden börjar blekna på dig. Du får upp och kontrollera att göra vissa antennen fortsätter att vara ansluten tätt och att den elektriska kontakten är i tät, men praktiskt taget ingenting hjälper. Vad gör du nu? Fint om du vill kan du ringa en reparation människa, om din apparat är fortfarande under garanti, men det finns faktiskt inga löften om att de kommer att få för dig direkt. Den mycket bättre alternativ skulle vara att planera framåt och även ha en ersättare DLP glödlampa, projektor lampa eller LCD lampa, i en mycket skåp som du bara kan komma ner och använda för att ersätta 1 just nu i din uppsättning. Som med alla typer av glödlampa som de kommer, och gör, bränna upp en gång i en stund. För att bli utan ersättning en enda, bara i scenariot, är som att köpa en helt ny lampa och givet att glödlampan Spara inställning i det att det sista för livslängden på din lampa. Detta bara inte är på väg att sippra ut. De flesta HDTV-apparater gör har en garanti för många i de övriga komponenterna i uppsättningen, men 1 för lampan är oftast lite osäkert.

De anser att lova att det kommer att slutgiltigt för inte mindre än ett år, men beroende på hur många timmar varje dag du kolla TV, är det möjligt att du bara får 6 månader från det om snarare över utnyttjas. Andra komponenter kan påverka hur utökade det kan pågå också. I händelse du bor på en plats som är utsatt för både elektrisk strömspikar eller frekventa strömavbrott, sedan göra vissa du har din apparat ansluten till ett överspänningsskydd utlopp eller sladd kommer att spara din lampa från dina variationer i strömmen. Den förväntade livslängden för olika lökar varierar också. Vissa är avsedda att tidigare för två, 000 timmar, medan andra folk kommer att gå så länge som sex, 000 timmar. Den utmärkta kan variera från en tillverkare till en annan. Priserna för byte en projektor lampa kan också variera beroende på tillverkaren, och var du skaffa det från. Vid jämförelse försäljningspriser det avslöjades att de kunde välja från ca $ 80,00 vardera av vägen upp till $ 200.00, återigen beroende på vem som tillverkat den och exakt var du köper den.

Många på internet butiker har ett stort sortiment, men som du inte kan få en liten sak du beställer runt nätet ideal då, kommer du vill programmera vidare och beställa det om 5-6 månader efter att du fått din nya uppsättning. Om du vet att du kommer att titta extra TV än den genomsnittliga människan, ca 3-5 timmar på en daglig basis, kan du möjligen lust att köpa som reservdel när du får din tv. Som modeller förvandlas från säsong till säsong, när modellen har gjorts om, kanske det behövs glödlampan har också förändrats. Om du bor i en mer “teknik begränsad” (mitt i ingenstans) inställning, du då inte kan ha möjlighet att få en ersättare överallt omkring dig när som helst. Inom denna omständighet har en extra lampa å bör inte vara en lyx, det är en nödvändighet om du planerar att rubriken i dagar, om inte veckor, utan att ha en fungerande tv för att titta på.

Tänk på att byta din lykta, även kommer att ge din HD-TV eller projektor mycket mer liv därför vara bra på planeten med tanke på att du råkar vara att utvidga det verkliga livet. Naturligtvis nyare tv-apparater är runt marknaden därför att du kan ge det en andra roll i din egen fastighet eller erbjuda det iväg till en familjemedlem eller vän. På ett sätt skulle det vara som att återvinna det.