USB 3.0 väntar på din mp3-spelare för att synkronisera inte längre

Satt framför datorn? väntar på din musik för att resa på din flyttbara media – dem dyrbara minuter av ditt liv till spillo – dem minuter kan verka som en evighet. Det är där nya SuperSpeed ??USB 3.0 enorm inverkan kommer att märkas mest. Först var det bara en handfull av USB3.0 produkter men bollarna började rulla och nu theres en torrent av host controllers, adapterkort, moderkort och hårddiskar och mycket mycket mer på vägen – vi kan inte vänta för dem att komma fram.
Ok, nu kan ta titta bakåt
USB3.0 har skönhet bakåt compatablity med USB2.0 (tyvärr inte USB1.0 men vem använder det ändå.) Men först behöver du en ny adapter USB3.0 värd eller någon av de nya gigabyte moderkort. Den teoretiska förbättringen är enorm en 10x ökning, men det kommer att vara begränsade mina whats använda denna nya hittats 5 Gbps (USB2.0 maxade ut på 480Mbps), kommer enheter som externa hårddiskar som SATAIII kära kunna uppnå 3Gbps överföringshastighet, föreställa Det tar bara en minut att överföra en full HD film .. , Tänka nya mp3-spelare där du kan överföra hela ditt 100GByte biblioteket i några minuter .. Sist men inte minst USB3.0 har ökat makten i dessa hamnar så externa nätaggregat kommer att bli ett minne blott för nya USB3.0 pheriphals.

Medan WD var den första att annouce där extern USB3.0 hårddisk, det var en enorm efter människor som väntar på att visa upp det planerade anordningar för övergång inom en snar framtid. Bland dem Segate som gör en bärbar enhet, har lacia rocstor och Iomega, även icke-traditionella hårddisk leverantörer hoppade på tåget som Dane-Elec och A-Data produkter som visade som USB3.0, de senare två av partiet hade även solid state-diskar, förhoppningsvis gnistor början av USB3.0 mp3-spelare eller till och med telefoner som har stöd för USB3.0.

I min mening är detta inte kunde ha kommit vid ett bättre tillfälle, är elektronik utvecklas snabbt och en ny USB-standarden kan bara passa dem alla tillsammans i ett trevligt och enkelt gränssnitt, som ståtar med en supersnabb överföringshastighet och kraft HANTERING förmåga.

Vid slutet av den sista quater av 2010 mest laptop och companys bärbara borde ha fört ut stöd för USB3.0, är ??några datorer växer redan upp över platserna.
Men just nu USB3.0 är lite långt nås för den genomsnittlige användaren, så att nu hålla sig till USB2.0, men tid att byta kommer, och experter säger att detta kommer att vara den snabbaste övergången från ett gammalt gränssnitt till en ny. Det meddelas att nästa år mest PC hårdvara kommer att stödja USB3.0 och bör ha telefoner, mp3-spelare och andra prylar växer upp.

Obs – När de USB3.0 certifiering Labs finns för närvarande fullt och theres en lång väntelista, vissa tillverkare använder det egna USB3.0 logotyp, och det produkter obestyrkta, men om du väljer och pålitliga tillverkare du kan inte gå fel.

USB3.0, av Josh vävare – cut-rate-gizmos.com