termiska mörkerseende glasögon – bästa infrarött mörkerseende utrustning

Det finns en massa olika mörkerseende glasögon för alla att välja från, som har gjorts för markanvändning. Massor av tillverkare som gör mörkerseende glasögon producerar enbart termiska versioner. I denna artikel kommer jag att prata lite om några termiska mörkerseende glasögon som kan köpas.

tagg-7

TAG-7 är en av de bästa termiska mörkerseende glasögon finns att köpa, och priset är inte så hög. 2 AA batterier är allt som behövs för att det ska fungera, och huvudbandet som används för att fästa den ser till att händerna är fria vid alla tidpunkter.

Även om kraftkällan utgörs av AA-batterier, TAG-7 ger dig en mycket bra bild i nattförhållanden utan skugga eller ljus. Den lilla vikt och storlek är andra goda egenskaper av denna gadget, vilket gör dem lätta att bära i alla förhållanden.

ATN otis-g7

En annan termisk mörkerseende goggle är ATN Otis-G7, som är utformad så att den kan sätta på en hjälm eller transporteras i handen. Du kan även ansluta den till videon om du vill.

De är utformade på ett sådant sätt att de erbjuder ägaren en stor bild som är fri från störningar. De kommer att upptäcka eventuella förändringar i värme hela tiden, med hänsyn till bärarens kroppsvärme.

Dessa glasögon är utformade så att de ger den bästa bildkvaliteten, och de är till och används av brottsbekämpande organ, brandmän och andra officiella organ.

Termiska mörkerseende glasögon fångar från det infraröda ljuset spektrum den övre delen. Objekt avger den genom sin värme, så de inte behöver förlita sig på vad lätta föremål reflekterar. Föremål ger mer ljus desto varmare de är. En vägg eller ett träd kommer att släppa ut mycket mindre infrarött ljus än en människokropp skulle.