shopping guide att välja en spelkonsol

Spelkonsoler som Sony PS3, Nintendo Wii eller Microsoft Xbox 360 är nära hjärtat för många barn (i alla åldrar). Frasen “spela spel” får en helt ny innebörd när det kommer till dessa underhållning kraftpaket. Från enkla roligt att komplicerade tomter, är tv-spel för dessa system blir mer och mer sofistikerade – inklusive mjuk rörelse, skarp grafik, mer interaktiva spel, bättre ljud, och möjligheten att spela med andra i vardagsrum tusentals miles away eller bara nästa dörr.

Ha kul med en spelkonsol kan innehålla mer än tv-spel också. Det finns “spel” som finns för matlagning, träning, dans, öva för American Idol, eller ens spela gitarr i ett rockband.

Följande information kommer att hjälpa när du handlar för de bästa i familjen rummet äventyr …

drag av spelkonsoler

• Konsoler komma med handhållna styrenheter för flera spelare
• Bluetooth-teknik ger möjlighet att ansluta upp till 7 regulatorer till ett system
• Hårddiskar (ingår i systemen) varierar i storlek och bidra till kosta, en stor hårddisk är viktigt för spelare som vill ladda ner tv-program och filmer
• Xbox 360 och PlayStation 3 CD lek och DVD-skivor samt spel, och är kompatibla med hemmabiokomponenterna (PS3 spelar Blue-ray DVD-skivor), spelare kan skapa skivor med musik på sin dator för att spela på sin konsol som spelet soundtracks, Wii gör inte att spela DVD-skivor eller stöd för surroundljud
• Xbox 360 och PlayStation 3 stöd HD-kvalitet video, Xbox 360 kräver en ytterligare komponent
• Online-spel med en trådlös bredbandsanslutning kan spela över Internet med vänner och familj inklusive röstchatt, Xbox 360 kräver inköp av ytterligare en komponent för denna förmåga och ytterligare en årlig medlemsavgift, medan PS3 WiFi ingår i vissa modeller och community är gratis, Wii också kommer med inbyggd WiFi och en gratis online-tjänst
• Sony Playstation 3 kommer med en stor hårddisk och Bluetooth
• Microsofts Xbox 360 kan anslutas till datorer som kör Windows XP och spela upp ljud-och videofiler på en tv
• Digital videoinspelning är en kommande funktion, och kommer att tillåta användare att pausa, spola tillbaka och spola fram levande och inspelad TV
• Konsoler komma med kortplatser för minneskort
• USB-portar ingår, möjliggör användning av plug-and-play-tillbehör som digitalkameror och MP3-spelare
• Lägg-på komponenter är många, inklusive trådlösa handkontroller, headset, webbkameror, racing hjul, stående plattformar, trådlösa nätverkskort, gitarrer, trummor, hårddiskar, joysticks och fjärrkontroller, rörelsekänsliga kontroller möjliggör en mer verklig- livserfarenhet (spelarens rörelser avgöra vad som händer i spelet)

hålla i minnet

• Kostnaden för en grundläggande spelkonsoler intervallet från $ 250 för en grundläggande Wii till $ 599 för en bells ‘n visselpipor PS3, högre kostnader modeller innefattar typiskt hårddiskar, headset, trådlösa kontroller och andra förbättringar

• Medan vissa spel erbjuds för alla tre stora system, andra begränsade till ett visst system, eller kanske bara spela på en äldre modell, se till önskade spel är kompatibla med det valda systemet

• Nintendo Wii är det enda system som kommer med ingår spel

• Xbox 360 erbjuder en mer omfattande närvaro på nätet, eftersom det har gett denna tjänst längre, PS3 erbjuder det bästa spelprestanda, Wii controllers är mycket mer sofistikerade med rörelse-sensor-teknik och “muller” (force feedback)

Innan du köper en spelkonsol, noggrant jämföra kvaliteten och utbudet av spel som finns tillgängliga för var och en av de tre stora system. Överväga att hyra system och spel innan du köper för att testa dem.