recension Toshiba Regza 46xv645u LCD HDTV

Med LCD-TV är ett måste nu adays. Du kommer att märka en stor skillnad mellan att se en film i LCD HDTV vs katodstrålerör tv. Med dagens banbrytande teknik, är det möjligt att titta på filmer med kristallklar skärpa på grund av tillgången på HD-filmer och medier. Toshiba REGZA 46XV645U ger fantastisk bildkvalitet i sin 46-tums LCD, som du måste överväga att ha det för ett stort rum eller när du planerar att skapa ett rum hemmabio i ditt hus. Denna HDTV är en stor tv speciellt för filmentusiaster, liksom de som har en törst för utmärkt bildkvalitet. Detta är dock fortfarande föremål för hårdvaran och media som används.

Enheten är belagd i en glansig svart finish och det definitivt såg stilig också. Medföljer enheten är också en bas i fall placera på väggen är inte ett hållbart alternativ.

Bestående av 3 HDMI-portar som finns med en Full HD-kapacitet, kan det spela någon high definition video på högsta upplösning på 1920×1080. Blu-ray-spelare samt tredje generationens spelkonsoler kan kopplas in på någon av dess HDMI-portar. Förutom detta, finns det också en PC-port om det finns ett behov av att använda sig av HDTV som en monitor.

Ett annat intressant inslag i denna HDTV är att högtalaren är placerad på baksidan av enheten, vilket innebär ett intryck av en osynlig högtalare. En Dolby Digital optisk utgång finns också i slutet av enheten om det finns ett behov av att vidarebefordra ljudet till en mottagare. HDTV sport en 50000:1 dynamisk kontrast, som är mycket högre än de flesta HDTV som finns på marknaden vilket möjliggör en mycket rikare färg.

Med REGZA 46XV645U utnyttja ClearFrame 120Hz-teknik, kommer videobilder aldrig suddig på den här enheten. De som jämför denna enhet med en 60Hz enhet kommer definitivt att märka någon större skillnad i jämnhet för övergången mellan ramar i Toshiba REGZA 46XV645U 46-tums 1080p 120Hz LCD HDTV. Det är mindre suddiga och mycket smidigare jämfört med en LCD-TV med en 60 Hz uppdateringsfrekvens. Försök att spela ett spel med denna TV kan du få förvånad med bildkvaliteten och dess släta uppdateringsfrekvens.

Det finns några klagomål på högtalaren. Det verkar vara vibrerar med en viss frekvens men inte på andra. Detta kan vara ett irritationsmoment för vissa. Skulle emellertid en lösning på detta problem är att använda en mottagare i stället för högtalaren. Förutom detta finns det också rapporter om en lägre betraktningsvinkel jämfört med andra HDTV.

Med Toshiba REGZA 46XV645U 46-tums 1080p 120Hz LCD HDTV säkerligen inte kommer att svika dig, bli inte förvånad om plötsligt alla dina vänner älskar att hänga ut på ditt hus. Inte titta på det för nära eller för långt, kanske du inte får den bästa utsikten från det, så se till att du sitter runt 4.7ft till 6.2ft bort för att få fördelarna med 1080p. Med sin exceptionella bildkvalitet och dess attraktiva prislapp, är det säkert en bra HDTV för alla hushåll. Glöm inte att kolla upp det.