och nackdelar av Samsung digitalkamera. kommer det att vara till hjälp

Ur din BoxDespite hennes små proportioner, är Samsung i5 vanligtvis en solid dslr kamera plus känns bra med händerna. Den stora 2. 5 “LCD-utställningen är stor, särskilt med tanke på att hela high-end kamera bör vara 3. 53” (w) a 2. 35 “(h). The digitalkamera kommer tillsammans förfogande som har en mycket liten dockning avsnitt som kommer bildades för att hålla kontakten på en dator. När du placerar Samsung i5 med det har vaggan detta automatiskt kommer att tillåta dig att skicka snap shots plus klipp för en dator, medan samtidigt gör så laddar du DSLR-kamera. The dockning plattform har även en kontakt för TV-anslutning. Varje av dessa kablar som Samsung har tillsammans med den digitala kameran, Universal Serial Bus och AV-kabeln kan vara sammanfogade direkt på high-end kamera för de gånger då du aldrig vill ta dockningsstationen tillsammans med dig.

50MB internminne

Skiljer sig från de flesta märken detta normalt leverera en blygsam 16 MB minneskort, Samsung i5 visar upp standard med 50 MB med internt minne – tillräckligt för att upprätthålla tjugo 5. 0-megapixel bilder (Super fina läge), 39 med bra läge, 57 med typiska läget, eller möjligen så mycket 3 eller så minuter, 37 sekunder av full-frame 640×480 MPEG-4-video. Bonusen med att äga ett fåtal inre minne är att du också kommer att ha allt med dig – förutsatt att du inte lämnar kameran på baksidan av. Den digitalkamera har också en vanlig SD-kortplats minne expansion, där accepterar större lagringsenhet. SD RAM-kort finns i olika typer av 64MB, 128MB, 256MB, 512MB, 1GB, 2GB och.

layout och design

Samsung i5 levereras med totalhöjd och även bredd får inte vara mycket större än ett visitkort, gör toting videokameran runt ett nöje. I själva verket, sätta digitalkamera i den medföljande påsen (som levereras med integrerad bältesögla) och du kommer verkligen att glömma att du kommer att vara beväpnad plus redo att gå.

när DSLR kameran gör har ett överflöd av motivprogram, optioner, plus åsidosätter, förenklad Samsung formuläret genom att begränsa mängden av externa kontroller. Den i5 är inrymt i ett rostfritt stål trots tidigare nämnts kan köpas i silver, svart, tillsammans med rött. Fronten med den digitala kameran har bara en glidande linsskydd, som döljer tillsammans med skyddar den Len, blixt, och även AF bistå ljus när high-end kameran är avstängd.

egenskaper

motivtyper:
Samsung i5 innehåller ett bra urval innebär motivprogram för att uppfylla de flesta varje fotograferingssituationer. Det enda läget som Samsung försummade, plus en som aldrig har sett utelämnats av en videokamera, är en “sport” inställningen. En sport inställning skulle tvinga kameran att använda en högre slutarhastighet för att hjälpa “frysa” snabbare action. Eftersom i5 saknas i ett sportläge eller något sätt att manuellt öka slutartiden är i5 förmodligen inte kameran för att få investera en hel del med sport bilder.

makroläget:
Samsung i5 erbjuder en utmärkt makroläge, faktiskt tre makro sätt. Den Automakrofunktion fungerar automatiskt och dessutom tillåter digitalkamera fokusera så nära sedan 2 “(5 cm) med motivet när kameran har nått vidvinkel eller så nära som 20” med teleläget. Om du någonsin byta videokameran till Super makroläge kameran kan fokusera på människor så nära som 0. 39 “med objektivet. Supermakro är suverän på att fånga de bästa detaljerna från frågor, även små sådana som inkluderar mynt, smycken, plast frimärken, etc,. Den typiska makroläge liknar Automakrofunktion i digitalkamerans kan att fokusera så nära som 2 “med objektivet. I motsats till detta autonärbild sätt som omedelbart fokuserar från 2 “till oändligheten, koncentrerar den normala närbildsläget från 2” för att hjälpa 20 “. Även på ett enda ämne, är läget super macro behövs inom. 39” för att hjälpa 2 “sortiment.

slutsats

Det är betydligt tycka om Samsung i5 och ett par saker att inte vilja. Videokameran utförs tillfredsställande med omständigheterna majoriteten belysning, men resultatet var bara genomsnittliga. Uppstartstid var ganska snabbt vid 2 en stund, men skottet-till-shot omständigheter var väldigt hindra. Även i oändliga fotograferingsläge det bästa jag kunde få var 1. 5 sekunder involverar skott och från det här läget filtret går helt mörkt men kameran fångar ram efter ram. Eftersom du inte kan se exakt vad digitalkamera är att fånga när du trycker på slutarknappen genererar, är den kontinuerliga siktar läget ännu mer pot-luck än andra saker. I enkelskott sätt, tog det att digital kamera om några. 5 sekunder innan den var klar att ta en bild. Slutarfördröjning var nästan en hel sekund, en ganska långsam tid jämfört med andra nyare kameror i en sådan klass.

Nu för de goda nyheterna. Den rostfria ta kroppen, snygg liten i storlek utformning, inre 3x optisk kontakt, layout och over-all känsla, dockning stopp, laddningsbart batteri, 50 MB internt minne, inbyggd lins / flash lock, stor 2. 5 “TFT färger LCD display, lätt att navigera menysystemet, plus 30 bilder per sekund MPEG-4-video inställning med ljud och dessutom zoom är skäl att överväga Samsung i5. The digitalkamera bär också en superb supermakroläge som är mycket rekommenderas om du ofta få bilder där små föremål (tror craigslist och auktioner). Långa exponeringar (nattläge) verkar vara en av denna höga punkter i Samsung i5. En 12-sekunders exponering dras i ett svagt upplyst rum gav ljus, . skarpa, rena effekter Detta var ganska oväntat speciellt tänka på den digitala kameran saknar stativfäste -. en nödvändighet när du fotograferar med hjälp av långa exponeringar för att komma runt bristen på ett stativ stöd, använd en bönbehållaren eller bord tillsammans med jaget -timer för att behålla digitalkamera stadig när du fotograferar.

Kamerans bra storlek 2. 5 “TFT skärm var ljust inne i ditt eget hem plus ute, men LCD var inte bara syns när man försöker rama scener nattetid. High-end kamera glider in i dockningsstationen tillsammans med LCD inför framsidan, vilket gör det hela en bekväm metod för att göra ett tillbakalutat bildspel och även ansluta dockningsstationen till en stor skärm tv-apparat för bildspel som råkar ha effekt.

Om överväger en pocket-tunn DSLR kamera som balanserar funktioner och även bilder av högsta kvalitet, har mycket bra slow-shutter (natt) effektivitet, och även är roligt att gälla, då Samsung i5 är oftast en high-end kamera överväga.