makt trygghetssystemen en överblick

Kravet på mekaniska skydd är framträdande i varje hus, företag, byggnad, kontor och industri. I dagens ålder, när vi starkt beroende av el för de flesta av våra uppgifter är det viktigt att säkerställa en källa till kontinuerlig strömförsörjning. Därför, för att stödja en mängd olika apparater el köra, är ett antal mekaniska skydd tillverkas. Sådana system omfattar huvudsakligen generatorer, inverterare UPS och etc. Dessa system förblir i kontinuerlig drift och få laddas medan normal användning. I stort finns det fem huvudsakliga typer av makt skydd system-namnge överspänningsskydd, linjekorrigering, line-interactive UPS, offline UPS, och on-line UPS.

• Transientskydd: The fram är utformad för att bekämpa små ökningar som kan orsaka stora skador över tid. Det identifierar eventuella överspänningar vid en viss gräns och sedan avleder det internt från datorn. Det hindrar också utrustningen från alla möjliga katastrofala överspänningar uppstår på grund av blixtnedslag.

• Linje Conditioning: Linje balsam nivå kraftflödet till datorn och filtrera bort elektromagnetiska pulser. Enheten filtrerar noggrant över och under spänning och rensa ut störningar från andra nära utrustning. Det hindrar i hög grad någon form av förlust av data och underhåller ditt system i bästa arbetsförhållanden vid tider av spänningsfall och överspänningar också.

• Line-interactive UPS: Denna används för att tillhandahålla överspänningsskydd och ändra bottnar och överspänningar frågor för system. Den reglerar spänningen genom att öka den låga spänningen och utjämning hög spänning som är säker för ditt system utan krav på batterier.

• On-line UPS: Enheten levererar överspänningsskydd, automatisk korrigering av droppar och överspänningar, kontinuerlig effekt och andra tjänster för kritiska apparater. Det är effektivt att hantera alla typer av makt problem genom att kontinuerligt använda omriktaren att producera reglerad växelström för dina system.

Idag, ett antal företag tillverkar alla typer av kraftsystem skydd. Även för industriellt bruk, dessa byråer erbjuder ett helt paket av utrustning strömskydd inklusive UPS (s), generatorer, UPS programvara och etc. Dessutom, vad som verkar vara det mest bekväma faktum om shopping dessa system är deras enastående bekväm tillgänglighet. Nu kan man jaga, handla och beställa hans / hennes obligatoriska system via internet direkt. Alla ledande, varumärken finns tillgängliga på nätet och deras webbplatser visas alla nödvändiga detaljer om sina produkter.