information om funktionerna i Packetshaper

Det faktum att 74 procent av världens största företag använder Packetshaper är det bästa betyg till den teknik som gör att du kan fixa WAN och Internet prestandaproblem, styrande bandbredd utnyttjande och tillämpning prestanda. Det gör också att du kan garantera äkta QoS för verksamhetskritisk tjänst. I själva verket är det enda allt-i-ett-lösning för att utöka övervakningen, formning, acceleration och komprimering samt för centraliserad rapportering och hantering över distribuerade företaget. En blick på hur den presterar dessa alla.

Prestandaförbättringar över WAN

Göra slut på ändlös cykel av bandbredd uppgraderingar, maximerar Packetshaper ansökan thoroughput över befintliga nätverksinfrastruktur. Det kan ge dig med hävstång att göra mer på kortare tid samtidigt upplever färre prestanda-relaterade klagomål och njuter högre kvalitet på tjänsterna.

Trafikövervakning

Packetshaper identifierar och kontrollerar vanlig trafik. Detta inkluderar CIFS, VoIP, CRM, webb och P2P. Den håller också Microsofts underliggande CIFS förändringar i R2. Alla dessa producerar förvärvsarbete resultat genom noggrann klassificering, övervakning och formning av ytterligare trafikbelastning. Således, det tar dig ett steg före konsolidera servrar från avlägsna platser till centraliserade datacenter.

Säkerställa sant QoS för IP och VoIP

IP-teknik och Röst / Video over IP implementering skiljer mellan en organisation och och dess anställda, vilket påverkar varje nätverk på ett nytt sätt. Garanterad bandbredd och QoS samt montera fler samtal på en begränsad WAN resurs leder till framgångsrik användning. I detta avseende är PacketShaper kapabel att effektivt hantera kritiska IPT protokoll, leverera WAN kapacitet och sann QoS funktionalitet. På detta sätt garanterar det högsta kvalitet end-to-end-kommunikation för varje samtal.

Säkerställa smidig funktion av MPLS Promise

För anslutning av distribuerade platser, MPLS och IP-VPN är användbara. Men, är förverkligandet av förmåner inte möjligt om ansökningarna övertecknad, och trafiken stannar i flaskhalsar och kritiska applikationer tilldelas bästa insats klasser. PacketShaper bedömer prestation och identifiera samt ansökan trafiken med särskild hantering behöver så att trafiken kan röra sig smidigt till företaget kanten. Således gör det bra på MPLS löftet.