en kopp kaffebryggare – en övergripande jämförelse

Jag har tillbringat mycket tid att tala om våra egna inköp val med avseende på enskilda bryggerier kopp kaffe. Merparten av denna diskussion har syftat till Keurig varumärke bryggerierna, och så jag vill bedriva viss översikt av en eller två andra bryggerier att erbjuda en uppfattning om några av de saker jag checkat ut innan jag gjorde mitt val.

Vi rekommenderade Bosch Tassimo enda bryggeri kopp kaffe som en följd av flera av de unika funktioner så den erbjuder. Såsom Keurig bryggerierna, bär Tassimo en stor lagringskapacitet vatten för att skapa bryggning tid så snabbt du kan. Till skillnad från de Keurig erbjudanden, använder Tassimo “T-Discs” snarare än K-koppar. Dessa egna skivor gör det möjligt för konsumenten att brygga kaffe, te, cappuccino plus ett ett antal andra drycker med liknande lätthet av K-Cup. Den Bosch versionen med denna enhet har några mycket trevliga förbättringar på äldre Braun versionen. Det är tystare, smalare för bättre förvaring och brygger något snabbare. Totalt sett är det en stor enhet och jämför väl mot Keurig system. Den enda nackdelen ur ditt perspektiv var att folk tyckte det var helt klart bättre kaffe val i K-Cup-system. Men om du är ett fan av T Disc, skulle detta vara det enda kopp kaffe bryggaren tillgänglig för dig.

Den OBH Nordica Single Cup Brewer är förmodligen de andra vi ansåg i din sökning. Detta kan vara en av de mest attraktiva bryggerierna som vi ansåg ha sitt stål yta plus en stor, upplyst LED-skärm och tände 60 tank uns vatten. Denna enhet använder exakt samma K-koppar som de regelbundna Keurig modellerna och bär en utbytbar vatten filtrering samt en cool iskallt dryck inställning. Den OBH Enheten har flera brew storlekar och varierande temperaturer bryggning också. Även om den behöver lite längre tid att brygga en kopp på denna enhet, blir det poäng för attraktivitet tillsammans med det faktum att den använder K-Cup.

Så om du känner dig fortfarande letar efter den perfekta bryggeri, kanske du har några bra val. Vi föredrog de Keurig enda kopp bryggerierna, men en majoritet av kunderna är säkert nöjda med OBH Nordica och Bosch modeller, vissa mycket högkvalitativa enheter i sin egen rätt.